به گزارش ایرنا محمدرضا مروی مقدم روز سه شنبه در نشست كارگروه استانداردسازی و ارتقای كالا و خدمات استان خراسان جنوبی كه به ریاست معاون عمرانی استاندار برگزار شد افزود: از این تعداد یكهزار و 100 مورد تاییدیه نهایی را دریافت كرده اند كه در زمینه 150 آیتم مورد ارزیابی قرار گرفته اند مابقی نیز برای دریافت تاییدیه اقدامات لازم را تا حدودی انجام داده اند.
وی بیان كرد: برخی موفق به دریافت تاییدیه استاندارد نشده اند كه عمدتا مشكلات زیرساختی دارند لذا هزینه بر بودن استانداردسازی آسانسور سبب گلایه و اعتراض هایی از جانب شهروندان شده است.
مدیركل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان جنوبی اظهار داشت: با همكاری بازرسان اداره كل استاندارد و تاكید معاون عمرانی استاندار مقرر شد بازدیدهای مستمر و دوره ای از وضعیت آسانسورهای سطح استان انجام شود.
** برخی شهروندان حساسیت نشان می دهند
وی گفت: برخی شهروندان نسبت به بازدید بازرسان از آسانسور حساسیت نشان می دهند كه این موضوع باید فرهنگ سازی و شهروندان نیز با بازرسان همكاری لازم را داشته باشند.
مروی مقدم افزود: از تمامی تجهیزات فضای سبز شهری استان و مهدهای كودك بازرسی لازم در خصوص استاندارد بودن تجهیزات و امكانات ورزشی و تفریحی انجام شده است.
وی اظهار داشت: در خصوص تجهیزاتی كه از استانداردهای لازم برخوردار نبودند با شهرداری ها مكاتبه شده لذا از 20 دی ماه اخطار 10 روزه صادر می شود كه در صورت عدم استانداردسازی نسبت به جمع آوری تجهیزات اقدام خواهد شد.
** خراسان جنوبی جزو 10 استان نخست از نظر استاندارد
مدیركل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان جنوبی گفت: این استان در رعایت پروانه و عرضه كالا و خدمات استاندارد جزو 10 استان نخست كشور است و وضعیت استانداردسازی در استان از نرم متوسط كشور بالاتر است.
وی بیان كرد: یكی از مشكلاتی كه در خراسان جنوبی مانند سراسر كشور وجود دارد در خصوص استانداردسازی مصالح ساختمانی است.
مروی مقدم اظهار امیدواری كرد: با تعامل دستگاه های اجرایی و كارگروه شورای فنی استان واحدهای تولیدی مصالح ساختمانی استان بتوانند پروانه كاربرد علامت استاندارد را دریافت كنند.
وی گفت: در حال حاضر 138 واحد تولیدی مصالح ساختمانی در استان فعال است كه نیمی از آنها فاقد پروانه كاربرد علامت استاندارد هستند.
وی با بیان اینكه 70 درصد مجموع واحدهای تولیدی استان دارای پروانه استاندارد هستند عنوان كرد: به صورت مستمر از این واحدهای تولیدی در خصوص رعایت استانداردهای ایمنی بازرسی لازم انجام می شود.
مدیركل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان جنوبی اظهار داشت: از ابتدای امسال تاكنون هشت پروانه كاربرد علامت استاندارد برای واحدهای تولیدی استان صادر و پروانه استاندارد 33 واحد نیز تمدید شده است.
در این كارگروه وضعیت بخاری های گازسوز در مدارس و فضاهای آموزشی، پیش دبستانی ها و مهدهای كودك، واحدهای تولیدی مصالح ساختمانی و آزمون دوره ای وسایل توزین و سنجش سبك مورد بررسی قرار گرفت.
7557*3028
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۹
بیرجند - ایرنا - مدیركل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان جنوبی گفت: از 2 سال گذشته تاكنون یكهزار و 600 دستگاه آسانسور در نقل و انتقال سند، تاییدیه دریافت كرده اند.