محمدباقري منوچهري عصر سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: در سال گذشته 850 خباز با همكاري اداره آموزش فني و حرفه اي استان سمنان دوره طرح هاي مهارت آموزي در بخش پخت نان را گذراندند.
وي خاطرنشان كرد: كيفيت نان به سه مولفه مهارت در پخت، آرد و كارخانه توليد آرد، بستگي دارد و براي ارايه خدمات باكيفيت در بخش نان بايد تمام فرآيندها در اين سه بخش به درستي در استان اجرايي شود.
مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني استان سمنان ادامه داد: براي سال آينده آموزش خبازي به 2 هزار نفر در استان سمنان برنامه ريزي شده است كه با همكاري اداره كل آموزش فني و حرفه اي، اميدواريم اين طرح به طور كامل عملياتي شود.
منوچهري با بيان اينكه در سال گذشته براي كيفيت بخشي آرد براي پخت نان در استان سمنان 40 هزار تُن گندم از استان گلستان به سمنان وارد شد، گفت: از ابتداي فروردين امسال تاكنون بيش از 30 هزار تُن گندم آرد باكيفيت وارد استان شده است.
مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني استان سمنان اضافه كرد: در بخش فروش آرد به نانوايي هاي آزادپز و صنف شيريني پزي با همكاري يكي از بانك هاي عامل، سامانه خريد اينترنتي در استان سمنان برنامه ريزي شده است.
به گزارش ايرنا، در استان سمنان حدود 800 واحد نانوايي فعاليت مي كنند كه از اين تعداد 400 واحد يارانه پز و بقيه آزادپز هستند.
7339/6103
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۸
سمنان- ايرنا- مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني استان سمنان گفت: پخت نان باكيفيت در استان نيازمند برگزاري طرح هاي مهارت آموزي و آموزش خبازان به صورت مستمر است.