زاهدان - ایرنا - مدیر كل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: هشت هزار و 680 كلاس درس این استان از سیستم گرمایشی ایمن و استاندارد برخوردار نیستند.

به گزارش ایرنا علیرضا راشكی روز چهارشنبه در نشست خبری آغاز طرح ققنوس در سیستان و بلوچستان كه با حضور دبیر كل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی و مدیرعامل بنیاد بركت احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در زاهدان برگزار شد، اظهار داشت: 11 هزار و 101 كلاس درس ناایمن از نظر سیستم گرمایشی از سال 92 در این استان شناسایی شد كه در قالب یك برنامه مدون تاكنون 708 دستگاه بخاری تابشی در همین تعداد كلاس درس نصب شده است.
وی ادامه داد: همچنین هزار و 631 كلاس درس سیستان و بلوچستان در این مدت به سیستم حرارت مركزی با نوع پكیج استانداردسازی شده است.
مدیر كل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: در مجموع تاكنون 2 هزار و 339 كلاس درس این استان از نظر وسایل گرمایشی استاندارد سازی شد اما همچنان هشت هزار و 680 كلاس غیر استاندارد در این زمینه وجود دارد.
راشكی افزود: بعد از حادثه تلخ آتش سوزی مدرسه اسوه حسنه زاهدان و جان باختن چهار دانش آموز آن یك تفاهمنامه مشترك بین جمعیت هلال احمر، استانداری و اداره كل نوسازی مدارس برای مجهز كردن مدارس این استان به سیستم گرمایشی استاندارد به امضا رسید.
وی ادامه داد: در این راستا از امروز طرح ققنوس با نصب بیش از 520 دستگاه بخاری تابشی در مدارس سیستان و بلوچستان آغاز شد.
راشكی بیان كرد: در مجموع در قالب این طرح پیش بینی می شود بخاری تابشی برای مدارس یك تا 2 كلاسه، پكیج زمینی گازوئیلی برای مدارس سه تا 6 كلاسه كه 2هزار و 86 كلاس درس را شامل می شود و موتور خانه های مركزی برای مدارس بزرگتر با در برگیری 6 هزار و 120 كلاس درس بهره گرفته شود.
مدیر كل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان تصریح كرد: در گام نخست جمعیت هلال احمر و بنیاد بركت 2 هزار كلاس درس را برای تجهیز به سیستم گرمایشی استاندارد انتخاب كردند كه اعتباری بیش از 24 میلیارد تومان برای این طرح پیش بینی می شود.
راشكی افزود: تمام تلاش این نهاد مجهز كردن مدارس به سیستم گرمایشی استاندارد در كمتر از 2 سال است.
وی تاكید كرد: سازمان نوسازی مدارس كشور نیز با توجه به اینكه هنوز بخاری های خطر آفرین در كلاس های درس سیستان و بلوچستان وجود داشت در اقدام اولیه حدود پنج هزار دستگاه بخاری «تویوست» استاندارد را هفته گذشته در مدارس این استان توزیع كرد تا حداقل های استاندارد در این حوزه تامین شود.
مدیر كل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان افزود: به موازات اقدام ارزشمند جمعیت هلال احمر و سایر نهادها سازمان نوسازی قرار است سرعت اجرای استاندارد سازی مدارس این استان به سیستم گرمایشی استاندارد را به حدود سه برابر افزایش دهد تا در یك بازه زمانی 2 ساله بقیه مدارس نیز به سیستم استاندارد مجهز شوند.
به گزارش ایرنا، 720 هزار دانش آموز سیستان و بلوچستان در سال تحصیلی 97-98 در 6 هزار و 600 مدرسه با 40 هزار فرهنگی در حال تحصیل هستند.
7316 **6081