زنجان - ايرنا - رئيس دانشگاه جامع علمي و كاربردي استان زنجان گفت: براي توسعه بخش صنعت در اين استان توجه به موضوع آموزش هاي مهارت آموزي ضروري و اين واحد دانشگاهي به عنوان دانشگاه نسل سوم اين مهم را در اولويت برنامه اي خود قرار داده است.

به گزارش ايرنا، دكتر حسن طغرانگار روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين واحد دانشگاهي تلاش دارد، با اجراي برنامه و كارگاه هاي متعدد به سمت گسترش مهارت آموزي در بخش صنعت حركت كند.
وي اظهار داشت: يكي از اقدامات مهم اين واحد دانشگاهي راه اندازي كلينيك مشاوره اشتغال است كه بر اين مبنا اين برنامه نيز براي فارغ التحصيلان با هدف كسب مشاوره هاي لازم در نظر گرفته شده است.
اين مسئول ادامه داد: بر اين اساس فارغ التحصيلان فاقد شغل با برخورداري از مشاوره ها، از نحوه ايجاد كسب و كارهاي كوچك آگاهي مي يابند و اين مهم تاثير بسزايي در ايجاد اشتغال و كارآفريني به ويژه صنايع دستي و محلي دارد.
وي اضافه كرد: از جمله اهداف آموزش هاي علمي و كاربردي ايجاد بستر مناسب براي فعاليت همه جانبه(صنعتي، نظامي و دانشگاهي) در گسترش و اعتلاي دانش و پژوهش علمي - كاربردي كشور و ارتقاي شاخص هاي كميي و كيفي آموزش هاي اين بخش است.
رئيس دانشگاه جامع علمي و كاربردي استان زنجان ادامه داد: اين واحد دانشگاهي از سال 82،تاسيس شده و تلاش دارد همسو با اهداف و سياست هاي كلي دانشگاه،با توسعه مهارت آموزي و كمك به افزايش اشتغال از اين طريق ، درجهت رفع نيازهاي آموزشي و مهارتي استان و برطرف كردن بخشي از مشكلات اقتصادي گام بردارد.
وي اظهار داشت: دومين مراسم جشن فارغ التحصيلان با حضور 132 نفر از دانشجويان اين واحد دانشگاهي در سه گروه خدمات اجتماعي، صنعت ، فرهنگ و هنر برگزار شد كه اين كار در راستاي تشويق دانشجيوان نخبه و شايسته انجام گرفته است.
اين مسئول خاطر نشان كرد: اين واحد دانشگاهي به عنوان بنيانگذار برگزاري جشن فارغ التحصيلي علمي و كاربردي كشور محسوب مي شود كه اولين دوره آن را اسفند سال گذشته برگزار كرد.
به گزارش ايرنا، هم اكنون در استان زنجان 18 مركز آموزشي علمي وكاربردي با حدود چهار هزار دانشجو در رشته هاي مختلف زير نظر واحدهاي استاني در حال فعاليت هستند.
9646/8068