به گزارش ايرنا، حجت الاسلام محمدعلي آل هاشم عصر پنجشنبه در آئين اختتاميه دومين جشنواره رسانه اي ابوذر آذربايجان شرقي افزود: رسانه ها نقش ارزشمندي در ايجاد نشاط در جامعه و بصيرت افزايي اجتماعي دارند و فضاي مجازي نيز يكي از اين رسانه ها محسوب مي شود و بايد در خصوص اين فضا خيلي دقت كرد.
وي يادآوري كرد: از اين فضا مي توان براي مقابله با شبهات فرهنگي و جنگ نرم دشمنان استفاده كرد.
نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي اظهار داشت: فيلترينگ تلگرام و خارج شدن از اين پيام رسان زمينه را براي خالي شدن نيروهاي انقلابي و ورود دشمنان به اين فضا فراهم كرد در حالي كه از اين فضا مي توانستيم براي پاسخگويي به شبهات انقلابي، اسلامي و فرهنگي دشمنان استفاده كنيم.
حجت الاسلام آل هاشم بر تبيين دستاوردهاي 40 ساله انقلاب تاكيد كرد و ادامه داد: افرادي كه اهل قلم هستند بايد به جاي تخريب، مطالبه گر باشند و با متانت و احترام مطالبه مردم را پيگيري كنند.
فرمانده سپاه عاشورا نيز در اين جشنواره گفت: خبرنگاران در طول عمر 40 ساله انقلاب در رساندن پيام ملت ايران، انقلاب اسلامي و فضيلت هاي مجاهدان راه حق و حقيقيت با تمام وجود وارد كارزار عرصه شده و درخشيدند.
سردار عابدين خرم افزود: اگر خبرنگاران و اصحاب فكر و انديشه نبودند دشمنان در همان اوايل پيروزي انقلاب نسخه انقلاب را به دلخواه خودشان مي پيچيدند و درخشندگي و پويندگي نتيجه تلاش ها و فعاليت هاي اصحاب رسانه است.
وي اظهار داشت: در زمان كنوني جنگ ما با دشمنان انقلاب، جنگ رسانه، اطلاعات، اخبار و رويدادها است و حد و مرزي نميشناسد و قدرت هاي بزرگ اين مولفه هاي قدرت را در اختيار دارند.
فرمانده سپاه عاشورا يادآوري كرد: براي مقابله با اين جنگ بايد توانمندي ها، ارزش ها و دستاوردهاي خود را برجسته و از خودكم بيني و خودسانسوري جلوگيري كنيم زيرا كه در اين صورت دشمن تحريك شده و به سمت ما حركت مي كند.
سردار خرم ادامه داد: در اين راستا همچنين بايد شبكه جهاني امت اسلامي در رسانه ها با حضور و ظهور جوانان اسلامي داشته باشيم.
وي با بيان اينكه در اين عرصه توقف كردن به معناي شكست است، گفت: رسانه هاي ايران به ويژه 420 رسانه داراي مجوز فعاليت در استان قابليت بالايي براي مقابله با تهاجم فرهنگي دشمنان دارند و بايد از آن ها استفاده بهينه كرد.
مسئول بسيج رسانه آذربايجان شرقي نيز در اين آئين گفت: هم اكنون بسيج رسانه آذربايجان شرقي با داشتن 600 عضو بزرگترين تشكل استان بوده و برنامه هاي متعدد آموزشي و تفريحي براي خبرنگاران و اعضاي اين تشكل در طول سال برگزار مي شود.
روح الله دهقان نژاد، احداث مجتمع رسانه اي در تبريز همانند ساير شهرهاي كشور به لحاظ قابليت هاي بالاي اين شهر را خواستار شد.
دبير دومين جشنواره رسانه اي ابوذر نيز در اين آئين گفت: براي اولين دوره اين جشنواره 550 اثر به دبيرخانه اين جشنواره ارسال شده بود كه امسال اين تعداد براي دومين جشنواره به يك هزار و 250 اثر رسيد.
محمد عزيزي راد، با بيان اينكه استقبال بالاي خبرنگاران از جشنواره ابوذر نشان از موفقيت آن در اولين دوره خود دارد، افزود: براي داوري آثار رسيده به اين جشنواره 120 نفر ساعت كار انجام شده و در مرحله اول هيات انتخاب 450 اثر انتخاب كردند.
وي يادآوري كرد: هيات داوران نيز در 2 مرحله در 10 محور 3 نفر را به عنوان نفرات اول تا سوم برگزيدند.
دومين جشنواره رسانه اي ابوذر آذربايجان شرقي در قالب خبر، مصاحبه، گزارش، مقاله (يادداشت و سرمقاله)، عكس، موشنگرافي و طنز در محورهاي 'مقاومت و دفاع مقدس'، 'مسائل صنفي خبرنگاران'، 'بصيرت و دشمنشناسي'، 'اقتصاد مقاومتي'، 'حمايت از توليد ملي و كالاي ايراني'، 'مبارزه با آسيبهاي اجتماعي' و 'خدمات اجتماعي و محروميت زدايي' برگزار شد.
در اين جشنواره تمبر يادبود دومين جشنواره رسانه اي ابوذر رونمايي شد.
8023/3071
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۱
تبريز - ايرنا - نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي و امام جمعه تبريز گفت: رسانه ها در جامعه و بين آحاد مردم اميدآفرين باشند و آنان را به آينده اميدوار كنند.