به گزارش ايرنا، حميد رضاييان اصل شامگاه پنجشنبه در ديدار با مديركل شيلات هرمزگان اظهار داشت: ايزوايكو بزرگ ترين زيرساخت دريايي ايران است و سرمايه گذاري گسترده اي براي توسعه اين صنعت انجام شده است.
وي افزود: شروع اين صنعت در سال 1352 و با ظرفيت ساخت كشتيهاي زير 3 هزار تن بود اما امروز با پيشرفت هاي حاصل شده قادريم كشتيهايي تا ظرفيت 120 هزار تن را تعمير كنيم.
مديرعامل مجتمع كشتي سازي و صنايع فراساحل ايران (ايزوايكو) ادامه داد: اين مجتمع صنعتي ظرفيت ساخت و نوسازي كشتي هايي با ظرفيت 300 هزار تن را نيز در آينده اي بسيار نزديك خواهد داشت.
رضاييان اصل بيان داشت: نقاط قوت و ضعف را در حوزه دريايي شناسايي و توانستيم به بازارهاي خوبي در اين صنعت دست پيدا كنيم.
اين مقام مسوول تصريح كرد: يكي از مسائلي كه درآمد ما را افزايش داده ورود به بازارهاي جديد است كه ورود به بازار تعمير ريگهاي حفاري نمونه اي از اين بازارهاست.
رضاييان اصل تصريح كرد: هم اكنون با پيشرفت هاي صورت گرفته توان تخصصي و فني بالايي در مجتمع ايزوايكو به منظور توسعه ظرفيت هاي جديد شيلاتي براي استان هرمزگان و كشور وجود دارد.
وي اظهار داشت: دانش ساخت انواع سازه هاي دريايي از جمله قفس هاي پرورش ماهي در ابعاد بزرگ و همچنين ساخت شناورها و بارج هاي موردنياز براي ارايه خدمات لجستيكي به مزارع پرورش ماهي و ميگو در دريا در مجتمع كشتيسازي و صنايع فراساحل ايران وجود دارد.
مديرعامل مجتمع كشتي سازي و صنايع فراساحل ايران گفت: آمادهايم تا نهايت همكاري را با شيلات هرمزگان و ساير فعالان اين حوزه به منظور اجراي طرح هاي پرورش ماهي در قفس كه از اولويتهاي مهم اقتصاد مقاومتي است، انجام دهيم.
** شيلات و ايزوايكو دو بازوي توسعه اقتصادي هرمزگان هستند
مديركل شيلات هرمزگان نيز در ديدار با مديرعامل شركت مجتمع كشتي سازي و صنايع فراساحل ايران گفت: بدون شك ميتوان از شيلات و كشتي سازي به عنوان دو بازوي مهم توسعه و رونق اقتصادي استان هرمزگان ياد رد.
محسن يكتاپور بيان داشت: مجتمع كشتي سازي و صنايع فراساحل ايران ميتواند پشتيباني فني شناورهاي صيادي شيلات ايران را انجام دهد.
وي ابراز داشت: استان هرمزگان با برخورداري از چهار هزار و 400 فروند شناور صيادي ميتواند بازار خوبي براي مجتمع كشتيسازي و صنايع فراساحل ايران باشد.
يكتاپور خاطرنشان كرد: اين مجتمع صنعتي ميتواند در زمينه پشتيباني و لجستيك ناوگان صيادي شيلات به خوبي برطرف كننده نيازهاي استان هرمزگان باشد.
مديركل شيلات هرمزگان در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به ظرفيتهاي پرورش ماهي در دريا و همچنين توانايي توليد سازه هاي اين صنعت در مجتمع ايزوايكو گفت: خوشبختانه ظرفيت هاي مجتمع كشتي سازي و صنايع فراساحل ايران ب هخوبي ميتواند زيرساخت هاي شيلاتي مورد نياز اين حوزه را تأمين كند.
با داشتن قـريب به سه هـزار كيلومتر مرز آبي در كشور و با توجه به توسعه، بهره برداري، گسترش حمل و نقل مواد نفتي و افزايش تردد واحـدهاي شنـاور در منطقه استـراتژيك خليـج فـارس و دريـاي عمان، شـركت مجتمـع كشتي سـازي و صنـايع فراساحل ايران (ايـزوايكو) در سال52 با طراحي شركت آلماني (بلوم اندفوس) به منظور جذب بخش بزرگي از بازار تعميرات و ساخت شناور در37 كيلومتري غرب بندرعباس احداث شد.
افزون بر پنج هزار نفر در مجتمع كشتي سازي و صنايع فراساحل ايران با بيش از 30 سال سابقه فعاليت كه هم اكنون درقالب منطقه ويژه اقتصادي كشتي سازي خليج فارس اداره مي شود مشغول به كار هستند.
مجتمع كشتي سازي ايزوايكو با شش زيرمجموعه كه به صورت هلدينگ مركزي اداره مي شوند در زمينه ساخت و تعمير انواع شناورهاي كوچك، متوسط و بزرگ، سازه هاي دريايي شامل سكوهاي گازي و نفتي، تعمير شناورهاي داخلي و خارجي و همچنين ساخت و تعمير سكوهاي حفاري نفتي فعاليت دارد.
شيلات هرمزگان با صيد ساليانه حدود 240 هزار تن انواع آبزيان، 36 درصد صيد كشور را به خود اختصاص داده است.
هرمزگان با 22 بندر صيادي، 30 درصد بنادر صيادي كشور و 40 درصد صيد آب هاي جنوب را به خود اختصاص داده است.
حدود چهار هزار و 400 فروند شناور مجاز و 30 هزار نفر صياد در استان هرمزگان مشغول به فعاليت هستند.
7198/6048
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۷
بندرعباس- ايرنا- مديرعامل مجتمع كشتي سازي و صنايع فراساحل ايران (ايزوايكو) گفت: حدود 70 درصد زيرساخت صنايع دريايي ايران در اين مجتمع صنعتي قرار دارد.