حفیظ الله فاضلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اینك 4 مركز مشاوره كارآفرینی و 20 دفتر كاریابی شغلی غیردولتی در استان فعال است.
وی ادامه داد: مراكز مشاوره شغلی بعنوان مراكز ایده پردازی، خلاقیت و فكر و اندیشه شناخته می شوند و انتظار می رود دولت را در رونق اشتغال یاری دهند.
فاضلی، آموزش و فرهنگسازی را مهمترین راهكار رونق اشتغالزایی در استان دانست و گفت: فرهنگ كارآفرینی در استان شكل نگرفته است و جوانان تحصیلكرده انتظار دارند از همان ابتدا، شغل دولتی داشته باشند از همین رو تلاشی برای ایجاد شغل برای خود ندارند.
مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری، بیشترین میزان بیكاری در استان را مربوط به قشر دانش آموخته دانشگاهی دانست و افزود: فارغ التحصیلان دانشگاهی نسبت به كارآفرینی ترس دارند و ریسك پذیر نیستند كه با مشاوره درست می توان زمینه ورود به چنین عرصه ای را برای آنها فراهم كرد.
فاضلی با اشاره به افزایش نرخ مشاركت اقتصادی در استان، خاطر نشان كرد: امسال 15 هزار نفر به جمعیت فعال استان اضافه شده است و همین موضوع سبب شده تا با وجود ایجاد بیش از 11 هزار شغل جدید در استان همچنان نرخ بیكاری استان بالا باشد.
به گزارش ایرنا، نسبت اشتغال چهارمحال و بختیاری در پاییز امسال 2 دهم درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته آن افزایش یافته است و نرخ بیكاری استان با كاهش 4.2 درصدی از 21.2 درصد در پاییز پارسال به 17 درصد در پاییز امسال رسیده است.
7363/2097
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۶
شهركرد- ایرنا- مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی چهارمحال وبختیاری گفت: طی 9 ماه امسال 3 هزار و 500 مشاوره كارآفرینی و شغلی از سوی دفاتر كاریابی و مراكز مشاوره كارآفرینی استان به متقاضیان ارائه شد.