دزفول - ايرنا - رئيس بهزيستي دزفول گفت: اورژانس اجتماعي دزفول از ابتداي امسال تاكنون به 2 هزار و 336 نفر خدمات اجتماعي ارائه كرده است.

فريدون عبدي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: با توجه به افزايش آسيب هاي اجتماعي نوپديد، راه اندازي مراكز خاص براي بررسي مشكلات زنان خانه دار ضروري است.
وي گفت: افرادي نظير كودكان و زنان كه در معرض خطر هستند بايد توسط تيم خدمات سيار يا اورژانس اجتماعي شناسايي شوند و مداخلات اجتماعي در دسترس آنها قرار گيرد تا در زمان احساس خطر به اين موضوع ورود كنند.
رئيس بهزيستي دزفول اظهار داشت: فعاليت اورژانس اجتماعي دزفول با سه نيروي روانشناس، مددكار اجتماعي و راننده از سال 1387 آغاز شده است.
وي با اشاره به افزايش تعداد نيروهاي اورژانس اجتماعي دزفول به هفت نفر افزود: اين اورژانس در چهار بخش مداخله در بحران، كاهش طلاق، خدمات سيار و خط تلفن 123 فعاليت مي كند و كار گشت زني در سطح جامعه را انجام مي دهد.
عبدي تخصصي بودن، در دسترس بودن و به موقع بودن خدمات در اورژانس اجتماعي را ضروري خواند و گفت: اگر شخصي در معرض آسيب هاي اجتماعي قرار گيرد اورژانس اجتماعي ضمن شناسايي، او را به مراكز بهزيستي ارجاع مي دهد.
وي با بيان اينكه اكنون يك مركز اورژانس اجتماعي و 2 پايگاه اجتماعي در كوي مدرس و پيام نور دزفول فعال هستند، افزود: تلاش بر اين است كه يك پايگاه ديگر در زيباشهر راه اندازي شود چراكه حاشيه شهر آسيب هاي اجتماعي بيشتري دارد و بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد.
رئيس بهزيستي دزفول با تاكيد بر لزوم فعاليت اورژانس اجتماعي در كانون هاي آسيب پذير شهر اظهار داشت: توانمندسازي افراد در معرض آسيب، دسترسي آسان مردم به خدمات حوزه اجتماعي و اطلاع رساني به مردم از جمله اهداف پايگاه هاي اجتماعي مي باشند.
وي افزود: گروه هاي هدف اين پايگاه ها خشونت هاي خانوادگي از جمله كودك آزاري، همسرآزاري، معلول آزاري، سالمند آزاري، زنان و دختران در معرض آسيب و دختران و پسران فراري از خانه هستند.
عبدي گفت: افزايش مشكلات اقتصادي و خانوادگي موجب افزايش آسيب هاي اجتماعي شده و فعاليت اين مراكز را افزايش مي دهد.
7278/3022