به گزارش ايرنا به نقل از روابط عمومي ميراث فرهنگي، رضا رجب زاده روز دوشنبه در نخستين نشست ستاد اجرايي خدمات سفر نوروز 98 استان گفت: اين استان قابليت هاي فراواني در حوزه گردشگري دارد كه بايد با برنامه ريزي آن را شكوفا شاخت.
وي هر نقطه از خراسان شمالي را داراي ظرفيت هاي ارزشمندي دانست و گفت: شناخت استعدادهاي موجود و باور اين ظرفيت ها به عنوان دارايي هاي ارزشمند استان، منشأ اثر و تحول است كه بايد اين مهم را در صدر فعاليت ها قرار داد و با ايجاد زيرساخت ها، به تحقق آن كمك كرد.
معاون هماهنگي امور عمراني استاندار خراسان شمالي افزود: موضوع گردشگري همانند حلقه هاي زنجير به ديگر حوزه ها متصل است كه نقص هر يك سبب افت ديگر حوزه ها مي شود، بنابراين در اين مسير بحث زيرساخت ها و ايمني راه ها حائز اهميت است.
رجب زاده با بيان اينكه برندسازي و معرفي جاذبه هاي گردشگري استان، مشاركت و فعاليت جمعي مي طلبد، بر لزوم كار عملياتي و احساس تكليف در هر دستگاه براي تحقق اين مهم، تاكيد كرد.
وي گفت: دستگاه ها و نهادهاي مختلف بايد در زمينه توسعه گردشگري و معرفي استان احساس تكليف كنند و بخشي از فعاليت هاي خود را به اين مهم اختصاص دهند.
رجب زاده بر نقش رسانه ها، مطبوعات و مديران دستگاه هاي اجرايي در معرفي هدفمند خراسان شمالي به گردشگران تاكيد كرد و افزود: در اين زمينه بايد تمام فعاليت ها و اتفاقات منتج به شكوفايي استان شود و صرفا بزرگنمايي مشكلات نباشد.
وي بر لزوم ارائه برنامه عملياتي توسط هريك از 11 كميته ذيل ستاد اجرايي خدمات سفر استان تأكيد كرد و افزود: اين كميته ها با همين محوريت بايد در شهرستان ها نيز فعال شوند و سطح بندي نيازها و شناسايي اولويت هاي فعاليت در دستور كار قرار گيرد.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي نيز گفت: استان ما چنانكه بايد در سطح ملي شناخته نشده و نوروز، زمان مناسبي است تا با هم افزايي تمام دستگاه ها به اين مهم دست پيدا كنيم.
حبيب يزدان پناه گفت: غرفه هايي در مسير عبور مسافران نوروز براي عرضه صنايع دستي استان ايجاد خواهد شد و زمينه براي معرفي جاذبه هاي گردشگري و مراكز اقامتي استان فراهم شده است.
الزام آموزش و پرورش به پرهيز از اسكان غيرفرهنگيان در مراكز اقامتي زير پوشش و مدارس در نوروز 98، از مصوبات اين نشست بود.
621 اثر خراسان شمالي در فهرست آثار ملي ثبت شده است كه شامل 509 اثر تاريخي، 42 اثر طبيعي و 70 اثر ناملموس و يك اثر ثبت جهاني است.
بيش از هزار و 200 اثر تاريخي در خراسان شمالي شناسايي شده است.
3007/5132
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۸
بجنورد- ايرنا- قائم مقام ستاد اجرايي خدمات سفر خراسان شمالي گفت: علاوه بر جاذبه هاي طبيعي، تنوع قومي يكي از شاخص هاي استان است كه مي تواند به جذب گردشگر، براي آشنايي با سنت ها و آيين هاي مختلف اقوام بينجامد.