كوالالامپور - ایرنا - نتایج برخی تحقیقات جدید نشان می دهد: سیاست ها و تبلیغات گسترده دولت استرالیا علیه مهاجران خارجی سبب گسترش روحیه ضد مهاجرتی در میان مردم این كشور نیز شده است .

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا رسانه های استرالیا به نتایج یك نظرسنجی جدید از دانشگاه ملی این كشور را منتشر كردند كه براساس آن تعداد مردم استرالیا كه خواهان حضور مهاجران خارجی دراین كشور هستند نسبت به سال 2010 میلادی به یك سوم كاهش یافته است.
شبكه ای بی سی استرالیا دراین زمینه گزارش داد: نتایج بررسی های دانشگاه ملی استرالیا بیانگر آن است كه درحال حاضر 30.4 درصد از مردم این كشور خواستار حضور مهاجران خارجی هستند و معتقدند كه استرالیا به نیروهای خارجی برای توسعه نیاز دارد.
این درحالی است كه این رقم 9 سال قبل (2010 میلادی) شامل 54.8 درصد از استرالیایی ها بود.
اكثر مردان استرالیایی در این نظرسنجی جدید به طور ملموسی خواستار كاهش حضور خارجی ها در این كشور بودند.
این درحالی است كه جمعیت استرالیا از رقم 22.4 میلیون نفر در سال 2010 میلادی به رقم 25.2 میلیون نفر در ژانویه 2019 افزایش یافته كه ناشی از مهاجرت اتباع مختلف جهان به این كشور بوده است.
'نیكلاس بایدل' سرپرست محققان این پژوهش به رسانه های استرالیایی گفت كه دو عامل افزایش جمعیت . همچنین بهای بالای هزینه مسكن درشهرهای بزرگ دو عامل مهم در پاسخ منفی استرالیایی ها به حضور بیشتر مهاجران خارجی در این كشور بوده است.
براساس این نظرسنجی قریب به 9 نفر از هر 10 نفر هزینه بالای اجاره بها و یا خرید مسكن در استرالیا را ناشی از حضور خارجی ها دراین كشور اعلام كردند.
84 درصد از پرسش شوندگان نیز معتقد بودند كه جمعیت شهرها به ویژه شهرهای اصلی و بزرگ استرالیا بیش از حد پرجمعیت شده كه این امر سبب بروز مشكلات اقتصادی و اجتماعی غیرقابل كنترل دراین مناطق بوده است.
اداره آمار استرالیا نیز برآورد كرد: جمعیت این كشور بین سال های 2029 تا 2033 میلادی از 30 میلیون نفر خواهد گذشت.
اسكات موریسون نخست وزیر استرالیا كه دولتش به سیاست های مهاجر ستیزانه شهرت دارد ،در اوایل سال جدید میلادی اعلام كرد كه این كشور اقیانوسیه امسال آمار پذیرش مهاجران خارجی خود را تا 190 هزار نفر كاهش خواهد داد.
موریسون در اواخر سال گذشته میلادی نیز اعلام كرد كه مهاجران تازه وارد در استرالیا باید در مناطق روستایی و حاشیه ای این كشور زندگی انتخاب كنند و حق زندگی در شهرهای بزرگ را ندارند تا از مشكل تراكم بیش از حد در شهرهایی مانند ملبورن و سیدنی پرهیز شود.
پیشتر وزیر كشور استرالیا نیز اعلام كرد كه این كشور به صورت غیر رسمی سقف پذیرش مهاجران خارجی را تغییر خواهد داد.
پیتر داتون وزیر كشور استرالیا گفت كه این كشور به گونه ای سقف پذیرش مهاجران خارجی را كاهش می دهد كه حتی نیازی به انجام رسومات قانونی و اداری از طریق پیشنهاد آن به هیئت دولت و اعمال تغییرات در این سقف نباشد.
سیاست های مهاجر ستیزانه در استرالیا در حالی مورد پیگیری قرار گرفته كه نیروی كارخارجی ارزان در بخش های مختلف صنایع و كشاورزی سبب رشد و توسعه این كشور دور افتاده در اقیانوس آرام شده است.
آساق**1599**1663**