به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، احمد حاجبی در نشست خبری پنجمین دوره جشنواره بینالمللی عكس سلامت روان اظهار داشت: مشكل پایین بودن سطح سواد سلامت روان به حدی است كه بسیاری از تحصیلكردهها نیز تفاوت روانشناس و روانپزشك را نمیدانند. به دنبال آن هستیم كه سواد سلامت عموم جامعه را افزایش دهیم كه راهكارهایی از قبیل آموزش در مدارس، دانشگاهها و آموزش خودمراقبتی، از جمله رویكردها است.
وی گفت: سلامت روان حوزهای است كه همواره از آن به عنوان حوزه مغفول یاد میشود و آن میزانی كه سلامت جسمی برای مردم ملموس است، سلامت روان مورد توجه قرار نگرفته است.
وی گفت:وی با اشاره به مطالعات انجام شده بر روی افرادی كه اختلال روانپزشكی داشتند، افزود: بر اساس نتایج این مطالعه، دوسوم از جامعه هدف برای دریافت درمان و خدمات اقدام نكرده بودند و ۶۷ درصد از این افراد بهبود خود به خودی بیماری را دلیلی بر عدم مراجعه به روانپزشك اعلام كردند كه این نشان از پایین بودن سطح سواد سلامت روان در جامعه است.
مدیركل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، استفاده از هنر را رویكردی برای ارتقای سواد سلامت روان جامعه دانست و خاطرنشان كرد: برگزاری جشنواره بین المللیی عكس سلامت روان نگاهها را به بحث سلامت روان متمركز میكند و عكاسان میتوانند با عكس مفاهیمی از قبیل انگزدایی بیماریهای روانی، با هم بودن و ... را منتقل كنند.
اجتمام * 7268 * 3063
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۹
تهران- ایرنا- مدیر كل سلامت روانی و اجتماعی وزارت بهداشت گفت: بحث سلامت روان نه تنها در ایران، بلكه در همه جهان برای مردم ناآشناست، این حوزه مغفول مانده است و دانش و آگاهی و به عبارت دیگر سواد سلامت روان در جامعه، پایین است.