مهاباد - ايرنا - شهردار مياندوآب گفت: براي دفع بهداشتي و اصولي پسماند اين شهر و مهاباد محل مشتركي در حد فاصل اين 2 شهر مشخص شده است.

رسول ملكي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: موضوع دفع پسماند در مياندوآب به امري پرچالش تبديل شده و با توجه به اينكه وضع فعلي محل دفع پسماند شهري مياندوآب به علت اينكه ظرفيت آن تكميل شده است ازاين رو كار ساماندهي آن در دستور كار قرار دارد.
وي اضافه كرد: هم اكنون با ماشين آلات موجود هر ماه نسبت به خاكريزي زباله ها در مكان فعلي اقدام مي شود تا از پخش شدن زباله ها به محيط اطراف جلوگيري شود.
ملكي ادامه داد: انتقال محل فعلي پسماند به محل جديد در جلسه كارگروه مديريت پسماند استان در حال بررسي و طي مراحل اداري جهت انتقال و واگذاري زمين مورد نظر توسط منابع طبيعي به شهرداري است تا پس از واگذاري اقدامات لازم براي دفع اصولي و بهداشتي پسماند از سوي شهرداري انجام شود.
وي گفت: همچنين مرحله بعدي كه در اين قضيه دخيل است، اقدام استانداري براي تجميع پسماند 44 شهر استان است كه در 9 منطقه زباله هاي خود را جمع آوري و به صورت مشترك از اين سايت ها استفاده كنند تا به علت حجم زياد زباله، امر سرمايه گذاري نيز براي راه اندازي كارخانه كمپوست يا توليد برق تسهيل شود.
ملكي افزود: يكي از اين مكان ها، حد فاصل مياندوآب و مهاباد نرسيده به سه راهي ترشكان است كه در اين رابطه با توجه به پيگيري هاي استانداري نشست هاي زيادي بين 2 شهرداري مياندوآب و مهاباد در محل شهرداري مياندوآب برگزار شده است.
شهردار مياندوآب با اشاره به اينكه اقدامات انجام شده در جلسه كارگروه پسماند به اطلاع اعضاي كارگروه رسيده و از آن استقبال شده است، بيان كرد: در روزهاي گذشته هم فرمانداران، شهرداران و اعضاي شوراي شهر اين 2 شهر از محل پيشنهادي به طور مشترك بازديد كردند كه با توجه به اينكه محل جديد جزو زمين هاي مازاد بر نسق منطقه بوده و از زمين هاي ملي است، براي دفع بهداشتي پسماند 2 شهرستان اختصاص داده شده است.
ملكي ادامه داد: اين محل در حال كارشناسي توسط حفاظت محيط زيست است و مسوولان 2 شهرستان بسيار مشتاق هستند كه دفع پسماند در اسرع وقت به اين محل منتقل شود تا زمينه لازم براي سرمايه گذاران در اين حوزه نيز فراهم شود.
وي گفت: طي يك هفته آينده نشست نهايي ميان مسوولان 2 شهرستان جهت ارايه گزارش نهايي به كارگروه پسماند استان برگزار مي شود.
به گزارش ايرنا، محل فعلي دفن پسماند اين شهر در حاشيه محور مياندوآب - شاهين دژ، چهره نامطلوبي از نظر گردشگري و زيست محيطي براي اين منطقه ايجاد كرده است.
انتقال محل دفن پسماند اين شهر از چند سال گذشته در دستور كار مسوولان شهرداري قرار دارد و مكان جديد نيز در اين راستا در حد فاصل شهرهاي مياندوآب و مهاباد توسط كارشناسان انتخاب شده، كار مطالعات آن نيز به پايان رسيده و موافقت هاي زيست محيطي و اصولي آن پس از مدت ها بررسي در كارگروه هاي مديريت پسماند شهرستاني و استاني تاييد شده ولي تاكنون اقدامي بابت انتقال محل پسماند به مكان جديد انجام نگرفته است.
مياندوآب با 277 هزار نفر جمعيت داراي سه شهرداري شامل مياندوآب، باروق و چهاربرج است. 
9871/6185/7129