به گزارش خبرنگار ایرنا، جلالی كه از مربیان با سابقه فوتبال كشور است و به خاطر شیوه كار و رفتارش به او لقب ' آقا معلم ' فوتبال ایران را می دهند، با موافقت مسئولان باشگاه نساجی، هدایت این تیم را برای نیم فصل دوم به عهده گرفت. او پس از رسمی شدن سرمربیگریاش در نساجی، حمید مطهری و رضا مرتضیزاده را به عنوان دستیاران خود معرفی كرد.
شاگردان مجید جلالی در پیكان دیدار پایانی نیم فصل نخست لیگ هجدهم در تهران را مقابل نساجی 1-0 باختند و با این شكست، جلالی به خاطر 6 شكست پیاپی با پیكان و كسب یك امتیاز از 8 بازی پس از 2 سال و نیم از سرمربیگری این تیم كنار رفت.
**ورود مستقیم استاندار
ماجرای طولانی انتخاب سرمربی در نساجی و مدیریت حاشیه ها در این تیم كه پای استاندار مازندران را نیز برای حل این گره ها در مسیر آماده سازی نساجی به ماجرا باز كرد، فعلا با انتخاب جلالی به عنوان سرمربی پایان یافته و باید دید كه حضور جلالی در تمرینات تیم نساجی از 29 دی، چه تأثیری بر فضای این تیم خواهد گذاشت.
همین چند روز پیش بود كه شرایط دشوار و خاص نساجی در تعطیلات نیم فصل، استاندار مازندران را برای حل مشكلات این تیم وارد میدان كرد.
فرهاد صنیعی فر روز دوشنبه 24 دی ماه جاری در مصاحبه ای اعلام كرده بود با وجود حمایت هواداران پرشور نساجی، به دلیل این كه مسئولان و ارگان های استان كمكی به این تیم نمی كنند، از تیمداری خسته شده است، اما استاندار مازندران به طور رسمی وارد جریان حل مشكلات تیم نساجی شد تا مانند عزمی كه برای بهسازی و تجهیز استادیوم شهید وطنی تا آغاز رقابت های لیگ برتر در قائمشهر و مازندران دیده شده بود، یك بار دیگر امید به همگرایی در برداشتن موانع از پیش روی نساجی تقویت شود.
سه شنبه 25 دی ماه صنیعی فر و رضا حدادیان مالكان باشگاه نساجی و علی امیری مدیرعامل چند بار مستعفی و تازه بازگشته این باشگاه در دفتر احمد حسین زادگان در تهران حضور یافتند كه استاندار مازندران در آن نشست بر لزوم حل مشكلات این تیم تأكید كرد و به مسئولان این باشگاه پرطرفدار فوتبال شمال كشور نیز قول مساعدی برای حمایت از تیم داد.
استاندار مازندران در آن جلسه از مالكان باشگاه و عوامل فنی و بازیكنان این تیم خواسته بود تا با كمك هواداران و مسئولان، به حذف حاشیه ها از پیرامون این باشگاه ریشه دار كمك كنند.
قابل پیش بینی بود كه با ورود حسین زادگان به ماجرای نساجی، سرمربی بزودی انتخاب می شود. همین اتفاق نیز افتاد و از بین دو گزینه نهایی نساجی، یعنی فیروز كریمی كه حتی خبر سرمربی شدنش هم پیش از جلسه استاندار با مدیران باشگاه، روی خروجی برخی رسانه ها رفته بود و مجید جلالی، در نهایت جلالی سكان هدایت نساجی را در دست گرفت.
**روی خط همسایگی
ارتباط پیكان و نساجی در لیگ هجدهم جالب و متفاوت است. سرمربی نیم فصل نخست پیكان، نیم فصل دوم را باید با تیمی آغاز كند كه نیم فصل نخست را با شكست از همان تیم به پایان برد و بازیكنان نساجی باید با چهره ای رقابت ها را از 14 بهمن ادامه دهند كه در آخرین هفته نیم فصل باید شاگردان او را شكست می دادند.
جلالی پیكان را در پایان نیم فصل نخست با 17 امتیاز و قرار گرفتن در رتبه نهم جدول كنار گذشت و نیم فصل دوم را باید با نساجی كه با 16 امتیاز، یك پله پایین تر از تیم پیشین او یعنی پیكان قرار دارد آغاز كند.
نكونام پس از جدایی اول از نساجی به پیكان رفت و دو روز سرمربی این تیم بود، اما با نظر مدیرعامل شركت ایران خودرو این قرارداد لغو شد. در نهایت نكونام كه چند روزی جانشین جلالی شده بود نتوانست سرمربی پیكان شود، اما جلالی در نساجی جانشین نكونام شد.
**دو روی سكه
قرار گرفتن جلالی روی صندلی سرمربیگری نساجی مازندران برای هواداران این تیم دو روی متفاوت دارد؛ از یك سو پیشینه بی حاشیه و علمی جلالی در فوتبال ایران سبب می شود كه هواداران نساجی نسبت به این انتخاب تا حدودی دلگرم باشند. تجربه نشان داده عمده سرمربیگری های جلالی به باقی ماندن تیم ها در رده های میانی جدول منتهی شده است. جلالی به فوتبال نگاهی كاملا آكادمیك و علمی دارد و همین موضوع می تواند برای نساجی یك فرصت مناسب باشد، چرا كه جلالی سرمربی صرفاً متكی به تجربه های سنتی فوتبال نیست.
اما از سوی دیگر كسب نتیجه های صعیف با پیكان در نیمه دوم نیم فصل نخست نگرانی هایی را برای هواداران نساجی ایجاد می كند. این كه جلالی برای نساجیِ در حال خروج از بحران چه برنامه ای دارد و چگونه می خواهد از این تیم كه برخی از بازیكنان خود را نیز به خاطر همین حاشیه ها از دست داد، تیمی منسجم بسازد، مهم ترین پرسش هواداران نساجی در 16 روز باقیمانده تا بازی با ذوب آهن در هفته شانزدهم لیگ برتر است.
** آزمون سختِ آقا معلم
سرمربی 62 ساله فوتبال ایران كه خیلی زود و از سن 21 سالگی همزمان كه فوتبال بازی می كرد، حضور در عرصه مربیگری را آغاز كرد، پیشینه قابل توجهی در كار با تیم های شهرستانی دارد. او به مرور همه دوره های مربیگری را گذراند و با دریافت مدرك حرفه ای مربیگری و تكیه اش بر آنالیزهای علمی و تكنولوژی در فوتبال، سعی كرد مربی متفاوتی در فوتبال ایران باشد.
جلالی با تیم های مختلفی مانند وحدت تهران، هما، پیام مشهد، پاس، صبا باتری، شهید قندی یزد، استقلال اهواز، فولاد خوزستان، تراكتورسازی، سایپا و پیكان و برخی از تیم های ملی رده پایه كار كرده است.
تیم های او در لیگ برتر بیشتر مواقع در حاشیه امن جدول قرار داشتند. همین موضوع تا حدودی می تواند خیال هواداران نساجی را راحت كند. جلالی در كارنامه سرمربیگری خود قهرمانی را هم ثبت كرده است. او سال 1383 با پاس تهران قهرمان لیگ برتر شد و سال بعد هم با صبا توانست قهرمانی جام حذفی و سوپرجام كشور را به دست بیاورد. اما همه این مسائل زمانی كه به جایگاه متزلزل سرمربیان در نساجی و حاشیه هایی كه هر چند وقت یك بار سراغ این باشگاه می آید نگاه شود، تحت الشعاع قرار می گیرد و این پرسش را در ذهن هواداران نساجی ایجاد می كند كه آیا آقا معلم فوتبال ایران می تواند از پسِ حاشیه های عجیب و غریب نساجی بر بیاید و با آنالیزها و تحلیل های علمی خود حاشیه ها را نیز شكست دهد یا نه؟
جلالی روی نیمكت سرمربیگری تیمی نشسته كه در كمتر از 10 سال اخیر بیش از 15 بار سرمربی آن جابه جا شدند. به عبارتی میانگین مدت فعالیت هر سرمربی در نساجی طی یك دهه اخیر حدود 8 ماه بود. از سال 88 تا كنون چهره هایی مانند نادر دست نشان، رضا فروزانی، فرهاد كوچك زاده، یحیی گل محمدی، اسماعیل اسماعیلی، یونس گرائیلی، پائولو آلوز، كوروش موسوی، محمود فكری، حسین مسگر ساروی، ساكت الهامی، مهدی پاشازاده، داوود مهابادی و جواد نكونام به عنوان سرمربی نساجی در قائمشهر حاضر شدند و بعد از مدتی از این تیم رفتند.
نگاهی به دوره فعالیت این سرمربیان نیز نشان می دهد كه جابه جایی سرمربیان در این تیم كمی غیرعادی و متفاوت از وضعیت عادی تغییر سرمربیان است. جلالی شاید بداند كه روی صندلی سرمربیگری عجیب و پرحاشیه ای نشسته است. چهره ای اخلاق مدار و كم حاشیه كه حضورش در نساجی كه هر سال حاشیه ها بخش مهمی از توان آن را می گیرند، می تواند نقطه امیدی برای بازگشت آرامش به اردوی نساجی چی ها باشد.
9927/1654
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۰
ساری- ایرنا- بالاخره پس از كش و قوس های فراوان در باشگاه نساجی و ورود مستقیم استاندار به این ماجرا، مجید جلالی سرمربی سابق باشگاه پیكان، به عنوان سرمربی باشگاه نساجی معرفی شد.