اين گزارش به نقل از يك منبع اعلام كرد كه اين قطار حاوي گوگرد از ميرجاوه ايران عازم كويته (مركز ايالت بلوچستان پاكستان) بود كه به سبب اشكال فني در موتور لوكوموتيو آن دچار صانحه و 9 واگن آن از خط خارج شد، به گونه اي كه بيش از 30 متر از مسير ريلي را تخريب كرد.
بعد از اين حادثه اداره راه آهن پاكستان بيش از 100 كارگر را از شهرهاي دالبندين، كويته، احمد وال و نوشكي به محل اعزام كرد تا علاوه بر تعمير قطار باري، به ترميم ريل نيز بپردازند.
تاخير در تعمير خط راه آهن موجب شد كه طي سه روز اخير همه قطارهاي باري ميان ايران و پاكستان در شهرهاي تفتان ايران و دالبندين پاكستان متوقف شده تا بتوانند در زماني نامعلوم اجازه تردد بگيرند.
سال گذشته نيز در يك حادثه مشابه يك قطار حامل برنج از كويته به زاهدان در شهر چوت كوي در منطقه چاگاي پاكستان از خط خارج شده بود و تردد ريلي ميان دو كشور به مدت چند روز متوقف شده بود.
به گزارش ايرنا، مبادلات كالا از طريق ريل ميان ايران و پاكستان به سبب برخي كاستي هاي مديريتي و مشكلات فني به مدت پنج سال متوقف بود تا اينكه در خرداد ماه سال 1394 تردد قطار زاهدان ايران-كويته پاكستان با هدف افزايش حجم مبادلات تجاري و صادرات و واردات ميان ايران و پاكستان از سر گرفته شده بود.
طبق توافقي كه در اوايل همان سال در كميسيون مشترك مرزي در زاهدان انجام شد، قرار بر اين شد بود تا اين قطار هفته اي يك بار در مسير كويته-زاهدان-كويته تردد كند و كالاهايي نظير قير، مواد پتروشيمي و سنگ معدن را از زاهدان به كويته و كالاهايي نظير كنجد، برنج و برخي ديگر از محصولات فاسد نشدني را از كويته به زاهدان حمل كند.
اما حوادث جوي و به ويژه فرسودگي مسير ريلي ميان دو كشور بارها موجب شد اين روند همكاري تجارت ريلي ميان دو كشور متوقف شود.
آساق**1378**1663**
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۳
تهران - ايرنا - روزنامه تريبيون روز يكشنبه از كويته گزارش داد كه خروج قطار باري حامل 600 تن گوگرد در كايشانگري در منطقه نوشكي پاكستان موجب شد خدمات ريلي باري ميان دو كشور به مدت سه روز معلق بماند.