قم- ايرنا- مديركل كميته امداد امام خميني(ره) قم گفت: با توجه به وضعيت و التهابات اقتصادي، تعداد مراجعان به اين نهاد در سال جاري نسبت به سال گذشته بيش از 56 درصد افزايش يافته است.

به گزارش ايرنا از روابط عمومي كميته امداد قم، اكبر مير شكار روز يكشنبه در گفت و گويي با بيان اين كه در حال حاضر 22 هزار و 271 خانوار تحت حمايت اين نهاد هستند، افزود: در 18 ماه گذشته، از نيمه دوم سال 95 تا پايان سال 96 موفق به توانمندسازي 2 هزار خانواده از مستمري بگيران شده ايم.
وي اضافه كرد: استان قم بالاترين سرانه دريافتي اكرام مردمي را به خود اختصاص داده است كه مبلغي در حدود 340 هزار تومان مي باشد.
وي به مستمري پرداختي توسط كميته امداد خميني (ره) به نيازمندان اشاره و ادامه داد: در 9 ماه سال جاري تاكنون 340 ميليارد ريال از محل اعتبارات دولتي به مددجويان پرداخت شده، همچنين 50 ميليارد ريال بابت هزينه هاي درماني نيازمندان اختصاص يافته است.
ميرشكار خاطرنشان كرد: از ابتداي سال جاري تاكنون 685 دختر از خانواده هاي مددجو ازدواج كرده اند كه به آن ها كمك هزينه هاي ازدواج با سرانه پرداخت 50 ميليون ريال از محل كمك هاي مردمي اهدا شده و اين مبلغ در مورد دختران يتيم 70 ميليون ريال است.
وي با اشاره به اين كه در سال جاري 50 واحد مسكن براي مددجويان خريداري و تحويل شده است، افزود: به دليل افزايش قيمت مسكن در سال جاري، رويكرد كميته امداد از خريد مسكن به پرداخت وديعه مسكن مددجويان تغيير كرده است كه 200 خانواده از وام بلند مدت وديعه مسكن بين 100 تا 150 ميليون ريال بهره مند شده اند.
وي اضافه كرد: براي كارگشايي و اشتغال زايي نيز بيش از سه هزار و 600 وام قرض الحسنه و بدون كارمزد، به مبلغ 130 ميليارد ريال به مددجويان و نيز پرداخت وام اشتغال به بيش از 700 تَن از كارآفرينان اين نهاد و با رشد 30 درصدي از جمله اين خدمات بوده است.
مديركل كميته امداد قم با اشاره به طرح هاي اشتغالزايي روستايي كميته امداد، افزود: اين طرح ها با هدف توانمندسازي خانواده هاي مددجوي روستايي اجرا شده و نتايج قابل توجهي داشته است كه از جمله آن ها مي توان به اجراي 47 طرح اشتغالزايي در روستاي سيرو و 12 طرح اشتغالزايي در روستاي خورآباد از توابع بخش كهك اشاره كرد.
وي به اشتغال مددجويان در محيط زندگي اشاره كرد و گفت: 100 دستگاه تهيه چيپس ميوه خريداري شده است كه سرپرست خانوار در منزل خود و با در اختيار قرار دادن ميوه و نيز فروش محصولات توسط كميته امداد، سهمي مناسبي از اين كار توليدي به دست مي آورد.
ميرشكار با تاكيد بر اين كه كمك هاي مردمي در كم ترين زمان ممكن و با نظارت كامل به دست نيازمندان واقعي مي رسد، افزود: حتي يك ريال از كمك هاي مردمي در بخش هاي اداري و تشكيلاتي اين نهاد صرف نمي شود، چراكه تمام هزينه هاي اداري كميته امداد امام خميني(ره) از اعتبارات دولتي انجام مي شود.
/2085/ 1175