به گزارش ايرنا، محمد صمد زاده روز دوشنبه در جشنواره فرهنگي، هنري آبزي مصرفي كودكان در تبريز اظهار داشت: با توجه به اينكه سرانه مصرف آبزيان در آذربايجان شرقي نسبت به متوسط كشوري و جهاني پايين تر است، اعمال سياست هاي مديريتي براي افزايش سرانه مصرف الزامي است.
وي با بيان اينكه آبزيان تاثير مهمي بر سلامت انسان ها، پيشگيري از بروز انواع بيماري ها و تغذيه سالم دارند، افزود: براساس تحقيقات معتبر جهاني ضريب هوشي كودكان با مصرف منظم آبزيان به طور متوسط 6 واحد بالاتر از ديگر كودكان است و افراد مصرف كننده گوشت ماهي 36 درصد كمتر از ساير افراد به امراض قلبي مبتلا مي شوند .
صمدزاده اظهار داشت: عرضه محصولات آبزي تازه با بسته بندي و قيمت مناسب در بازار، ايجاد بازارچه ها و نمايشگاه هاي دوره اي عرضه محصولات آبزي در سطح استان و نيز ترويج فرهنگ مصرف آبزيان در قالب كلاس هاي آموزشي طبخ و برگزاري جشنواره هاي طبخ آبزيان مي تواند در افزايش سرانه مصرف آبزيان در استان موثر باشند.
وي با تاكيد بر لزوم فرهنگ سازي در نوع تغذيه و تغيير عادات غذايي و اينكه بايد اين فرهنگسازي از سنين كودكي شروع شود، ادامه داد: كودكان اگر در يك فرآيند تاثيرپذير، شاد و هيجاني قرار بگيرند پيام هاي آموزشي و ترويجي را تا آخر عمر بخاطر خواهند سپرد.
3093/518
تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷
تبريز- ايرنا- مدير امور شيلات و آبزيان سازمان جهادكشاورزي آذربايجان شرقي با تاكيد بر لزوم افزايش مصرف سرانه آبزيان و ترويج فرهنگ آن در اين استان گفت: اكنون سرانه مصرف آبزيان در استان به 6.6 كيلوگرم رسيده است.