به گزارش ايرنا، عبدالمجيد مصلح روز سه شنبه در نشست با مديران دستگاه هاي اجرايي افزود: همزمان با آغاز به كار دولت يازدهم هيچ فعاليت فناورانه اي براي ارائه نداشتيم ولي امروز جوانان اين استان دستاوردهاي فناورانه مهم را به نمايش گذاشته اند.
وي بيان كرد: امروز مجموعه دانشگاه خليج فارس و علم و فناوري استان بوشهر در زمينه هاي مختلف ولي هدفمند متناسب با مزيت هاي اين استان شامل دريا، نفت و گاز فعال شده است و داراي 12 شركت فناور، 31 هسته فناوردانشجويي و 30 هسته پژوهش و فناور هيات علمي است.
وي بيان كرد: با فعاليت اين مراكز نوآورانه انتظار مي رود توليد ثروت و كسب و كارهاي نوين در استان بوشهر شكل گيرد.
مصلح گفت: در زمان حاضر مركز نوآوري و كارآفريني و مركز رشد، مراكز تخصصي نوآوري در فناوري هاي دريايي بويژه گردشگري راه اندازي محصولات آنها قابليت تجاري سازي و تبديل به ثروت در كشور را دارد.
وي اظهار كرد: ايجاد اكوسيستم نوآوري و كارآفريني و كريدور علمي و فناوري مهمترين عنصري است كه بايد در بوشهر ايجاد شود.
مصلح ادامه داد: براي اكوسيستم نوآوري و كارآفريني ضعف سياست گذاري در لايه هاي مخلتف بويژه در بخش استاني احساس مي شود.
مصلح تاكيد كرد: براي توسعه مناطق ويژه فناوري كار در كشور نهايي نشده و نيازمند شبكه اي از سياست گذاري علم و فناوري است كه استان بوشهر آمادگي دارد نخستين نشست در اين زمينه با هدف توسعه گفتمان سياست گذاري علم و فناوري را برگزار كند.
وي با تاكيد براستقرار شركت هاي فناور در منطقه علم وفناوري افزود: با توجه به محدوديت زيرساخت ها نياز است با حمايت مسئولان آزمايشگاههاي بيشتري ايجاد شود.
رئيس دانشگاه خليج فارس گفت: ايجاد گلخانه ساحلي از مهمترين پروژه هاي دانشگاه است كه با شيرينسازي آب دريا در اين استان محقق خواهد شد.
وي حمايت از طرحهاي فناورانه را به عنوان يك اولويت مهم در استان بوشهر معرفي كرد.
رئيس بنياد نخبگان استان بوشهر گفت: يكي از ماموريت هاي اصلي اين بنياد ايجاد فضاي تعامل بين معاونت علم و فناوري و نهادهاي فعال اين حوزه در اين استان است.
رضا آذين افزود: بنياد نخبگان استان بوشهر حمايت از پژوهشگران برتر، بورسهاي دكترا و پسا دكترا و اختراعات سطح 3 را در دست اجرا دارد.
رئيس بنياد نخبگان استان بوشهر افزود: به مناسبت روز خليج فارس جشنواره رويش در پهنه خليج فارس اسفند امسال برگزار مي شود.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان بوشهر گفت: مركز رشد دانشگاه از سال 1394 در اين استان افتتاح و خدمات متنوعي را در زمينههاي مختلف به فناوران ارائه مي دهد.
سعيد كشميري افزود: توليد محصولات، برنامهها و داروهاي مختلف، ساخت و توسعه نرم افزار آموزشي و رسانههاي آموزشي در اين مركز انجام شده است.
رئيس پارك علم و فناوري خليج فارس بوشهر گفت: شمار شركتهاي دانش بنيان استان بوشهر از 11 شركت در سال گذشته اكنون به 34 شركت افزايش يافته است.
حبيب رستمي افزود: حمايتهاي خوبي از فعاليتهاي پارك علم و فناوري در استان بوشهر صورت گرفته است و شاهد دستاوردهاي خوبي بودهايم.
وي افزود: مجموعه اشتغال اين شركتها از 739 نفر پاره وقت و بيمه شده در شهريور سال قبل به 927 نفر رسيده است و فروش مشمول معافيت مالياتي 85 ميليارد ريال و فروش مشمول ماليات 600 ميليارد ريال بوده است.
رستمي اضافه كرد: بتازگي پارك علم و فناوري خليج فارس به شبكه فن بازار متصل و امسال 10 شركت پارك علم و فناور در استان بوشهر جذب سرمايه داشتند.
رئيس پارك علم و فناوري خليج فارس بوشهر گفت: با حمايتهاي ويژه انجام شده 2 هزار و 800 متر فضا در اختيار پارك است كه پس از تجهيز تا چند سال آينده فضاي كارگاهي جديد نياز نداريم.
6047/6043
تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۳
بوشهر- ايرنا- رئيس دانشگاه خليج فارس گفت: خلق ثروت از راه دانش، فناوري و نوآوري از رهاوردها و رويكردهاي مهم دولت يازدهم و دوازدهم است.