به گزارش ايرنا ، علي علايي روز چهارشنبه در جلسه توسعه گردشگري و هماهنگي برگزاري جشنواره زمستان بيدار افزود: اجراي طرح زمستان بيدار در پارس آباد به دليل آب و هواي بهاري در زمستان مي تواند نقش بزرگي در توسعه گردشگري استان و جذب گردشگران داخلي و خارجي و رونق اقتصادي و اشتغال پايدار داشته باشد.
او همچنين با اشاره به اينكه آب و هواي متفاوت و مطبوع ، طبيعت سرسبز در كنار رودخانه مرزي ارس ، جنگل هاي حاشيه آن ، جاذبه هاي بي بديل طبيعي ، تاريخي و فرهنگ عشايري ، پتانسيل هاي منابع آبي و درياچه هاي زيبا و مراتع و مزارع و باغات سرسبز پارس آباد در تمام فصول سال آماده پذيرش گردشگران است، گفت: كمتر جايي از كشور در فصل زمستان به سرسبزي بهاري اين منطقه مي باشد و بايد از اين ظرفيت و نعمت خدادادي به نفع توسعه استان بهره بيشتري برد.
علايي اظهار داشت: تالاب هاي تپراق كندي ، سد ميل مغان ، درياچه شهرك ، 40 پله دوست كندي ، 40 پله شهرك و جنگل هاي اطراف آن و سايت آهوي مغان در كنار قشلاق علملو و تفرجگاه و جنگل هاي سواحل رود ارس و مراتع و مزارع سرسبز و آلاچيق و زندگي عشايري و ورني مغان و صنايع دستي توريسم سلامت ظرفيت بزرگي براي جذب گردشگران مي باشد كه نياز به شناساندن و معرفي بيشتر دارد.
فرماندار پارس آباد در ادامه فرودگاه پارس آباد را به عنوان اولين فرودگاه ايجاد شده استان بزرگترين ظرفيت براي توسعه گردشگري و اقتصادي كشور دانست و تشريح كرد: با بهره گيري از پروازهاي منظم اين فرودگاه مي توان همايش هاي بين المللي ، كشوري و منطقه اي و تورهاي آموزشي و پژوهشي و اكوتورسيم و جشنواره هاي ملي و مذهبي و مسابقات ورزشي را در آب و هوايي عالي در نيمه دوم سال ميزباني كرد.
مديركل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل نيز در اين جلسه با بيان اينكه نگرش گذشته به شهرستان پارس آباد در حوزه گردشگري قابل قبول نيست، گفت تاكيد استاندار بر توجه ويژه به شهرستان پارس آباد بوده و درصدد جبران اين عدم توسعه هستيم.
نادر فلاحي از پيگيري تبديل نمايندگي به اداره ميراث فرهنگي پارس آباد خبر داد و خواستار پيگيري و مطالبه گري عمومي در خصوص عملكرد ميراث فرهنگي و گردشگري در حوزه اين شهرستان شد.
او گفت: در حوزه ميراث تاريخي و فرهنگي براي معرفي و كاوش و مطالعه قلعه تاريخي اولتان و در حوزه صنايع دستي تا هفته دولت سال 98 نمايشگاه و بازارچه صنايع دستي افتتاح خواهد شده و در حوزه گردشگري با اجراي جشنواره ها قابليت ها و ظرفيت هاي بزرگ توريسم كشاورزي و طبيعت گردي و سلامت و بوم گردي معرفي و تا سه ماه آينده نتايج اين اقدامات به وضوح ملموس شده و حركت رو به رشد گردشگري شهرستان پارس آباد آغاز خواهد شد.
در پايان اين مراسم با قدرداني از زحمات صياد اسماعيلي رييس سابق و فريده سرودي سرپرست اداره ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري پارس آباد مغان عليرضا ارژنگي به عنوان سرپرست جديد اين اداره معرفي شد.
پارس آباد مغان در شمال اردبيل و در نوار مرزي جمهوري آذربايجان قرار دارد ، آثار و اماكن تاريخي قلعه اولتان در بخش مركزي ، تپه نادر در بخش اصلاندوز ،آق توره و قارا توره در بخش تازه كند ، سنگرهاي مبارزات عشاير در جنگ با روس ها در روستاي هوار كندي بخش اسلام آباد و خانه هاي تاريخي واقع در روستاها از قابليت هاي تاريخي اين شهرستان مرزي مي باشد.
6018/ 1257
تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۶
اردبيل - ايرنا - فرماندار پارس آباد مغان گفت: همزمان با چهارشنبه پاياني سال كه با آيين نوروز و چهار عنصر آب ، باد ، آتش و خاك پيوند خورده است، چهار جشنواره گردشگري در اين شهرستان مرزي برگزار مي شود.