مصطفي قانعي روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار علمي ايرنا افزود: بودجه ستاد زيست فناري در سال 97، حدود 19 ميليارد تومان بوده است كه متاسفانه در لايحه بودجه پيشنهادي سال آينده با كاهش 40 درصدي، 13 ميليارد تومان در نظرگرفته شده است.
وي بيان كرد: در حال حاضر با توجه به نيروي انساني متخصصي كه در اين حوزه داريم، قطعا مي توانيم محصولات ساخته شده در داخل را جاي محصولات وارداتي در اين حوزه قرار دهيم؛ اگر دولت بودجه هاي زيستي را به اندازه كافي و بر اساس مدلي كه ستاد توسعه زيست فناوري ارايه كرده است، ارايه دهد، طي سال هاي آينده از خروج 200 تا 300 ميليون دلار ارز از كشور جلوگيري مي شود.
قانعي يادآور شد: اين امر صرفه اقتصادي بسيار خوبي براي دولت دارد؛ ستاد توسعه زيست فناوري از جمله ستادهايي است كه نمي گويد از دولت پول مي خواهيم، بلكه مي خواهيم به دولت كمك كنيم و اين امر را با توليد 22 قلم دارو اثبات كرده ايم.
وي گفت: در اين ستاد فقط توسعه فناوري و توليد پيگيري مي شود؛ بنابراين هر كاهشي در بودجه اين ستاد منجر به كاهش توسعه فناوري و توليد خواهد شد. در اين حوزه مواردي مورد توجه قرار داده شده است كه به كشور وارد مي شود و با كاهش بودجه و توقف فعاليت ها در اين حوزه تداوم واردات را خواهيم داشت.
وي يادآور شد: تاكنون با توجه به فعاليت هاي صورت گرفته در اين ستاد حدود يك ميليارد دلار از محل توليد داخل صرفه جويي ارزي شده است.
ستاد توسعه زيست فناوري يكي از 12 ستاد تحت نظارت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري است.
علمي ** 9340*1834
تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۴
تهران- ايرنا- دبير ستاد توسعه زيست فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: با كاهش 40 درصدي بودجه سالانه ستاد توسعه زيست فناوري در لايحه پيشنهادي سال آينده، بسياري از فعاليت هاي اين حوزه در كشور مختل يا متوقف مي شود.