رمضان امان زاده روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به نبود كمبود مرغ در بازار اين شهرستان در ماه هاي اخير، اظهار داشت: با توجه به 900 هزار قطعه جوجه ريزي انجام شده، در شب عيد هزار و 800 تن گوشت مرغ توليد و روانه بازار مي شود.
وي گفت: شيروان قطب توليد گوشت مرغ استان است و بخشي از نياز بجنورد و شهرستان هاي همجوار را تامين مي كند.
امان زاده با اشاره به علل افزايش قيمت مرغ در ماه هاي اخير افزود: افزايش قيمت نهاده ها و هزينه هاي توليد، حمل و نقل، بسته بندي از علل افزايش قيمت مرغ بوده است.
مدير جهاد كشاورزي شيروان گفت: نبود تسهيلات بانكي با سود كم يكي از علل افزايش هزينه توليد براي مرغداران بود كه حتي با وجود افزايش قيمت مرغ، صرفه اقتصادي چنداني را نصيب آنان نكرد.
وي افزود: در 10 ماهه امسال 4 ميليون و 346 هزار و 595 قطعه جوجه ريزي در واحدهاي مرغداري اين شهرستان صورت گرفته كه نسبت به پارسال 6 درصد كاهش يافته است.
وي گفت: در 10 ماهه سال قبل 4 ميليون و 629 هزار و 335 قطعه جوجه ريزي در واحدهاي مرغداري اين شهرستان انجام شده بود.
امان زاده افزود: همچنين در 10 ماهه امسال، 8 هزار و 700 تن گوشت مرغ در شيروان توليد شد كه اين آمار در مدت مشابه سال قبل 9 هزار و 258 بود.
هم اكنون 46 واحد مرغداري با ظرفيت يك ميليون و 266 هزار و 500 قطعه در شهرستان شيروان فعال است.
7186/5132
تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۵
بجنورد- ايرنا- مدير جهاد كشاورزي شيروان گفت: مرغداران اين شهرستان، به منظور پوشش نياز بازار شب عيد، ميزان جوجه ريزي خود را 80 درصد نسبت به ماه قبل افزايش دادند.