مجيد عبداللهي يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا تعداد روستاهاي برخوردار از آب آشاميدني سالم در مازندران را 2 هزار و 968 پارچه اعلام كرد و افزود: تا پيش از پيروزي انقلاب اسلامي حدود 14 درصد از روستاهاي مازندران از آب شرب بهداشتي بهره مند بودند.
وي با اعلام اين كه ميزان برخورداري روستاهاي استان از آب شرب در 40 سال اخير 5 برابر شد، گفت كه اين ميزان 2 درصد بيشتر از ميانگين كشور است.
ميانگين برخورداري روستاهاي كشور از آب شرب 74 درصد است.
مديرعامل آبفار مازندران همچنين گفت كه اين شركت از بدو فعاليتش تاكنون حدود 7 هزار و 500 ميليارد ريال اعتبار براي اجراي طرح هاي آبرساني هزينه كرد.
شركت آب و فاضلاب روستايي از دهه 70 تاسيس شد.
عبداللهي افزود: حدود 2 هزار و 600 ميليارد ريال از اعتبارات هزينه شده براي طرح هاي آبرساني به روستاهاي مازندران مربوط به دولت تدبير و اميد است.
وي اجراي طرح توسعه فاضلاب در روستاها را از دستاوردهاي انقلاب اسلامي معرفي كرد و گفت: هم اكنون اجراي طرح فاضلاب در 2 روستاي زاغمرز در بهشهر و شوركا در جويبار در دست اجرا قرار گرفت.
عبداللهي افزود: علاوه بر اين، طرح فاضلاب در پنج روستاي ديگر اين استان نيز در دست مطالعه قرار گرفته است.
بر اساس نتايج سرشماري سال 95 استان مازندران حدود سه ميليون و 300 هزار نفر جمعيت دارد كه از اين شمار حدود 43 درصد در روستاها زندگي مي كنند.
6982/1654
تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۲
ساري-ايرنا- مديركل آب و فاضلاب روستايي مازندران ميزان دسترسي روستاهاي استان به آب آشاميدني سالم را 76 درصد اعلام كرد و گفت كه آبرساني به 62 درصد از اين روستاها پس از پيروزي انقلاب اسلامي صورت گرفت.