احمد صالح نژاد روز يكشنبه در نشست خبري به مناسبت چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي افزود: بسياري از دستگاههاي دولتي حاضر نيستند اماكن ورزشي خود را در اختيار عموم مردم قرار دهند.
وي با بيان اينكه تعداد اماكن ورزشي بخش خصوصي در مشهد از ساير شهرهاي كشور بيشتر است اظهار داشت: بسياري از باشگاه هاي خصوصي در مشهد با سرمايه گذاري ميلياردي خدمات خوبي ارائه مي دهند و هر چند به معايب و برخي آسيبهاي اين باشگاهها واقف هستيم اما معتقديم بخش دولتي به تنهايي نمي تواند اين ميزان در حوزه ورزش سرمايه گذاري كند.
وي گفت: مشكلي كه در خصوص فعاليت هياتهاي ورزشي شهرستاني وجود دارد مربوط به تداخل حوزه فعاليت هاي هياتهاي استاني و شهرستاني است، برخي هياتهاي استاني به خاطر درآمد بسيار به سراغ مشهد مي آيند و اماكن ورزشي در مشهد را به هياتهاي شهرستاني واگذرار نمي كنند و اين اداره به دنبال استفاده از ظرفيت هاي قانوني شهرستان براي هياتهاي مشهدي و احقاق حقوق اين ورزشكاران است.
صالح نژاد تعداد اماكن ورزشي كه در اختيار اداره مشهد قرار دارند را چهار مجموعه اعلام كرد و افزود: تمام درآمد هاي اجاره پس از بازگشت از خزانه به هياتهاي ورزشي مشهد واريز مي شود.
وي اظهار داشت: با پيگيري مدير كل ورزش و جوانان خراسان رضوي، ازابتداي سال جاري تاكنون همه مبالغ ياد شده كه معادل 10 ميليارد ريال است به هياتهاي ورزشي شهرستان واريز خواهد شد.
وي همچنين شهرستان مشهد را در زمينه ورزش همگاني شاخص و سرآمد كشور دانست و گفت: بر اساس سند ورزش كشور تا سال 1404 در حوزه ورزش همگاني بايد 50 درصد جمعيت كشور در اين حوزه فعاليت نمايند كه هم اكنون اين رقم 21 درصد است.
رئيس اداره ورزش و جوانان مشهد افزود: نظارت و صدور مجوز براي باشگاههاي ورزشي مشهد يكي از مسائل مهم اين اداره است اما فقط يك پست كارشناسي در اين اداره براي نظارت بر 2 هزار باشگاه ورزشي در مشهد كافي نيست.
وي اظهار داشت: اداره ورزش و جوانان مشهد نه نيرو و نه بودجه مشخصي در اين زمينه دارد اما وظيفه پاسخگويي در باره باشگاه ها را مي پذيرد.
وي همچنين به بخشهاي مركزي، رضويه و احمدآباد و وجود حدود 400 روستاي شهرستان مشهد اشاره كرد و گفت: لزوم فعاليت ورزشي در اين بخشها و روستاهاي بزرگ خارج از شهر مشهد را بارها به هياتهاي ورزشي شهرستان گوشزد كرده ايم و از رسانه ها نيز مي خواهيم در انعكاس فعاليتهاي ورزشي در روستاها و حاشيه شهر مشهد توجه ويژه نمايند.
صالح نژاد افزود: علاوه بر 780 باشگاه ورزشي در مشهد كه به صورت مشترك براي مردان و زنان استفاده مي شود، 168 باشگاه ورزشي مخصوص بانوان و 6 باشگاه نيز مخصوص كودكان در اين شهرستان فعاليت دارند و در مجموع 90 هزار بانوي مشهدي در سال جاري به فعاليت ورزشي در اين تعداد باشگاه پرداخته اند.
وي اظهار داشت: 42 سازمان مردم نهاد در اداره ورزش و جوانان مشهد مجوز گرفته اند و بيش از 300 سمن نيز در حال دريافت مجوز هستند.
صالح نژاد از راه اندازي مجمع خيرين ازدواج در مشهد در آينده نزديك خبر داد و گفت: بايد توجه داشت در حوزه جوانان و فعاليتهايي از اين دست سمن ها و بخش خصوصي مي توانند بسيار بهتر از بخش دولتي ايفاي نقش نمايند و ما نيز در پي مشاركت هر چه بيشتر سمن ها در حوزه مشاركتهاي مردمي هستيم.
حدود 10 درصد جمعيت شهرستان 3.5 ميليون نفري مشهد در روستاهاي آن ساكن هستند.
3221 / 6053
تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۲
مشهد- ايرنا- رئيس اداره ورزش و جوانان مشهد گفت: سرانه اماكن ورزشي دولتي، عمومي و بخش خصوصي در اين شهرستان 40 سانتي متر مربع است.