سكوت دبيركل محبوب حزب الله باعث شده بود كه صهيونيست ها هر روز شايعه هاي جديدي عليه وي بسازند كه مهم ترين آن بيماري نصرالله بود كه با حضور سيد در مقابل دوربين شبكه الميادين و مصاحبه چند ساعته دورغ هاي رسانه ها و مقامات صهيونيستي دوباره هويدا شد.
چند روز پيش بود كه به يكباره اعلام شد نصرالله شامگاه شنبه (ديشب) با شبكه الميادين گفت وگو مي كند، اين خبر باعث شد تا هشتگ #نصرالله_يكسر_الصمت (نصرالله سكوت را مي شكند) چند ساعت مانده به مصاحبه دبيركل حزب الله لبنان با استقبال بسيار مواجه شد و مورد استفاده حدود 130 ميليون كاربر قرار بگيرد و توييت ها و بازنشر توييت هاي زيادي در اين هشتگ انجام شود.
كابوس صهيونيست ها از حزب الله لبنان و دبيركل آن به سال 2006 يعني جنگ 33 روزه و شكست جانانه آنها از مقاومت اسلامي لبنان و همچنين سال 2000 باز مي گردد كه در اثر آن نظاميان صهيونيست كه از سال 1982 به خاك لبنان تجاوز كرده و بخش هاي زيادي از اين كشور را به اشغال درآورده بودند با شكست و سرافكندگي خاك لبنان را ترك كردند.
سران رژيم صهيونيستي تا سال 2006 همواره از روياي 'نيل تا فرات' سخن مي گفتند ولي با شكست در جنگ 33 روزه به يكباره در لاك دفاعي فرو رفته و در سرزمين هاي اشغالي خود را محبوس كردند.
در آن زمان نيروهاي حزب الله با نبردهاي چريكي، شكار تانك و موشك هاي خود درسي فراموش نشدني به صهيونيست ها دادند و كابوسي فراموش نشدني براي نظاميان و مقامات سياسي رژيم صهيونيستي هديه كردند.
در آن زمان حزب الله هزاران موشك با برد كوتاه داشت، ولي امروز توان موشكي اين جنبش با تغييري چشمگير به دهها هزار موشك به ويژه از نوع نقطه زن با تخريب بالا رسيده كه كابوس صهيونيست ها را تشديد كرده است.
در روزها و هفته هاي اخير 'بنيامين نتانياهو' نخست وزير رژيم صهيونيستي و برخي ديگر از مقامات اين رژيم با روياپردازي اقدام به تهديد حزب الله كرده اند و به زعم خود از فرصت نبود سيد استفاده كرده هر آنچه كه دلشان خواسته گفتند، اما شنبه شب سخنان نصرالله خواب صهيونيست ها را دوباره پريشان كرد و لرزه به تنشان انداخت.
سيد در بخشي از سخنانش كه مربوط به توان موشكي حزب الله بود گفت: تمام گزينههاي حزب الله روي ميز است و آنچه را لازم مي دانيم با تعقل، درايت و شجاعت انجام خواهيم داد؛ اگر اسرائيل (به لبنان) حمله كند پشيمان خواهد شد، زيرا هزينه آن بسيار بيش از پيش بيني اين رژيم خواهد بود.
وي افزود: ما از جنگي فراگير يا از تغيير قواعد درگيري صحبت نمي كنيم و به دشمن اجازه تغيير آن را نمي دهيم؛ در برابر تهديد اسرائيل به جنگ، حق داريم كه به ابزارهاي قدرت متوسل شويم؛ بخشي از طرح ما در جنگ آينده، ورود به الجليل است و قادر به اين كار هستيم و بعد از نبرد سوريه اين امر ساده تر شده است و براي ديواري كه (صهيونيست ها در طول مرز) احداث مي كنند، راهكاري پيدا كرده ايم.
وي تصريح كرد: ما موشك هاي دقيق و به تعداد كافي براي نبرد در هرگونه جنگي در آينده و هدف قرار دادن هرگونه هدفي كه مي خواهيم، داريم.
دبيركل حزب الله گفت: به موشك هاي دقيق دست يافته ايم و تلاش نتانياهو براي جلوگيري از دست يافتن ما به آنها از طريق بمباران سوريه بي فايده است.
وي تاكيد كرد: ما موشك هاي دقيق داريم و آنچه نياز داريم هم در اختيار داريم و اصلا نيازي به جابجايي آن نداريم.
دبيركل حزب الله حتي با لحني طنزگونه اما با صلابت گفت: به صهيونيست ها مي گويم به نفع شما است كه ما موشك هاي بسيار دقيقي داشته باشيم تا در هدف قرار دادن اهداف نظامي اشتباه نكنيم و غيرنظاميان آسيب ببينند.
نصرالله خاطر نشان كرد: زماني مشكل اسرائيلي ها اين بود كه ما موشك هايي با برد 20 كيلومتر داشته باشيم، اما مقاومت موشك هايي با برد 40 كيلومتر به دست آورد و حال موشك هايي داريم كه به بعد از حيفا و تل آويو هم مي رسد.
جنگ سال 2006 كه به شكست ارتش رژيم صهيونيستي و در مقابل به پيروزي حزب الله منجر شد، نقطه عطفي در تاريخ منطقه و جنبش مقاومت اسلامي لبنان بشمار مي رود؛ از آن تاريخ به بعد حزب الله با درايت دبير كل و فرماندهان باهوش خود اقدام به تجهيز اين جنبش به سلاح هاي پيشرفته و توليد موشك هاي زمين به زمين كرد و كار تا جايي پيشرفت كه حزب الله با كمك حاميان منطقه اي خود به تكنولوژي ساخت موشك هاي نقطه زن دست يافت و در اين مسير پيشرفت خوبي نيز كرد.
نقطه جهش دوم حزب الله پس از جنگ 2006 در قضيه بحران سوريه و حضور نيروهاي اين جنبش در نبرد با گروه هاي تكفيري - تروريستي در سوريه از سال 1392 بود كه موجب شد نيروهاي اين جنبش تجربه هاي خوبي در زمينه جنگ نامتقارن بدست بياورند، تجربه هايي كه مطمئنا در جنگ با رژيم صهيونيستي استفاده خواهد شد.
افزايش توان دفاعي و قدرت نظامي حزب الله به ويژه در زمينه موشكي موجب نگراني شديد مقامات رژيم صهيونيستي شده به حدي كه تل آويو از طريق فرانسه به لبنان هشدار داده كه در صورت از بين نرفتن موشك هاي حزب الله، اسرائيل اين موشك ها را نابود خواهد كرد.
به گزارش پايگاه خبري صهيونيستي دبكا فايل، «روون ريولين» رئيس اسراييل (رژيم صهيونيستي) و «اميكام نوركين» فرمانده نيروي هوايي اين رژيم در ديدار هفته گذشته خود با 'امانوئل مكرون' رئيس جمهوري فرانسه در پاريس به لبنان در خصوص موشك هاي حزب الله هشدار داده است.
اين گزارش مي افزايد: احتمال مي رود رئيس و فرمانده نيروي هوايي اسرائيل از طريق مكرون هشدار نهايي را به دولت لبنان و حزب الله در خصوص ضرورت نابود كردن موشك ها منتقل كرده باشند، درغير اينصورت اسرائيل پيش از راه اندازي سامانه موشكي اس 300 روسيه در سوريه اين موشك ها را نابود خواهد كرد.
دبكا با اشاره به اينكه روسيه تا ماه مارس آينده آموزش استفاده از سامانه اس 300 را به نظاميان سوري پايان خواهد داد، افزود: اين سامانه موشكي مي تواند دمشق، جولان، لبنان و منطقه الجليل را پوشش بدهد كه چتر حمايتي براي حزب الله خواهد بود.
تمام شواهد گوياي اين موضوع است كه توان قوي موشكي حزب الله نگراني هاي فراواني براي مقامات صهيونيست فراهم كرده است و صهيونيست ها براي رهايي از اين كابوس دست به دامن همپيمانان اروپايي خود شده اند، كابوسي كه با يك اشتباه صهيونيست ها به واقعيت منجر خواهد شد.
خاورم*1275*1436*
تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۴
تهران - ايرنا - بيش از دو ماه بود كه سيد حسن نصرالله دبير كل حزب الله در مقابل دوربين ها ظاهر نشده بود و اين مساله براي صهيونيست ها كه لحظه به لحظه به دنبال وي مي باشند، بسيار نگران كننده بود چرا كه صهيونيست ها خواب و بيداري خود را فقط با ياد سيد مي گذرانند.