گزارش روز سه شنبه روابط عمومي فرمانداري تالش به ايرنا حاكيست؛ سيد عيسي مهدوي در جلسه مديريت پسماند شهرستان گفت: طرح كارخانه كمپوست زباله غرب گيلان از اواخر شوراهاي اسلامي دوره گذشته، براي اجرا آماده و قراردادهاي آن منعقد شد.
وي اظهار كرد: ساختمان يا سوله آن به سرمايه گذار مربوطه داده شد و به علت قرار داشتن در محدوده تحت حفاظت محيط زيست، ارزيابي هاي لازم به عمل آمد.
وي افزود: عمل نكردن كارفرما به تعهدات خود در قبال شهرداري از مشكلات و موانع اين طرح است كه بايد مسئولان امر، آن را پيگيري كنند.
مهدوي ادامه داد: مسئولان مرتبط استاني جهت اجراي اين طرح همكاري مي كنند و يكي از راهكارهاي رفع عقب ماندگي ساخت كارخانه، واگذاري آن به شهرداري به صورت مشاركتي است.
به گزارش ايرنا فرماندار تالش در مهر ماه امسال از رفع نگراني زيست محيطي محل كارخانه كمپوست پسماند غرب استان گيلان در اين شهرستان، بدنبال پيگيري ها و اصلاحات انجام شده در آن خبر داده بود.
به گفته مهدوي اين كارخانه به منظور بي اثرسازي و امحاء زباله شهرستان هاي تالش، آستارا، رضوانشهر و ماسال ساخته مي شود و تاخير بيش از حد در ساخت آن، هزينه هاي زيست محيطي جبران ناپذيري خواهد داشت.
مديركل امور شهري و شوراهاي استانداري گيلان نيز پيشتر در تالش، تامين اعتبارات جداگانه، ترويج فرهنگ تفكيك و كاهش توليد پسماند و سرمايه گذاري در بازيافت آن را از راهكار رفع مشكل زباله در غرب اين استان اعلام كرده بود.
هوشنگ عباسقلي زاده گفته بود كه بخش زياد زباله ها مربوط به روستاهاست و حجم آن با آموزش و فرهنگ سازي قابل كاهش است.
استان گيلان به سبب جاذبه هاي گردشگري كم نظير و ميزباني ميليون ها گردشگر در سال، با انباشت زباله در برخي تفرجگاه ها و مناطق گردشگري مواجه است و جدي بودن اين مشكل در غرب گيلان، نظر مسئولان را به ساخت كارخانه متمركز كمپوست زباله در محدوده داوان تالش جلب كرده است.
شهرستان تالش با 200 هزار نفر جمعيت در 110 كيلومتري غرب مركز استان گيلان واقع است.
7124/2007
تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۲
آستارا - ايرنا - فرماندار تالش با اشاره به عقب ماندگي عمليات ساخت كارخانه كمپوست زباله غرب گيلان در اين شهرستان، فرمانداري ها، بخشداري ها و شهرداري هاي مربوطه را به همكاري بيشتر در اين راستا فراخواند.