قم- ايرنا- استاندار قم گفت: محروميت از چهره درياچه نمك كنار زده مي شود و سرمايه گذاري ويژه اي براي استخراج منابع معدني از آن صورت مي گيرد.

به گزارش ايرنا، بهرام سرمست سه شنبه شب در جلسه شوراي معادن استان قم افزود: احداث راه دسترسي و ايجاد بستر مناسب سرمايه گذاري از پيش نيازهاي مهم در بهره مندي از ظرفيت هاي درياچه نمك است كه بايد اعتبارات لازم براي برطرف كردن اين موانع تأمين شود.
وي با بيان اينكه براي دستيابي به رشد و توسعه در استان قم بايد از بخشي نگري به شدت پرهيز كنيم، اظهار داشت: اين يكي از مهمترين موانعي است كه متأسفانه در برخي از دستگاههاي اجرايي وجود دارد و بايد مورد توجه قرار بگيرد.
استاندار قم با اشاره به ظرفيت هاي ارزشمند معدني و اقتصادي درياچه نمك، بر ضرورت بهره مندي از اين ظرفيت ها در راستاي اشتغالزايي در استان تأكيد كرد و گفت: بايد سرمايه گذاري مناسب براي ايجاد ارزش افزوده از منابع درياچه نمك انجام شود.
درياچه نمك در ناحيه شرقي قم و درحد فاصل سه استان قم، سمنان و اصفهان قرار گرفته و بزرگترين درياچه فصلي و فراشور كشور است كه حدود 200هزار هكتار وسعت داشته و يك سوم آن در محدوده جغرافيايي قم قرار گرفته است.
اين درياچه داراي ساختار زمين شناختي كم نظير شامل پوسته نمكي و حاشيه باتلاقي است كه در سال هاي اخير به دليل خشكسالي و تخصيص نيافتن حقابه آن به يكي از كانون هاي فعال ريزگردها در منطقه تبديل شده است.
وي در پايان با بيان اينكه شهرك تخصصي سنگ هاي قيمتي و نيمه قيمتي در قم بايد راه اندازي شود، تصريح كرد: برداشت از معادن شن و ماسه در استان قم به دليل قيمت پايين تر نسبت به ديگر استانها بي رويه است و اين مشكل بايد برطرف شود.
جلسه شوراي معادن استان قم با حضور جعفر سرقيني معاون امور معادن وزارت صمت و جمعي از مديران و كارشناسان دستگاههاي اجرايي در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداري برگزار شد.
8146/ 6133/