قباد محمدي روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اكنون با وجود 391 داروخانه و 40 شركت پخش دارويي در استان كرمانشاه تامين داروي بيماران با كمترين مشكل انجام مي شود، در صورتي كه پيش از انقلاب تنها 10 داروخانه و 2 شركت پخش دارو در استان فعاليت مي كردند و همين امر باعث ايجاد خلل هايي در امر دارورساني به بيماران مي شد.
او گفت: راه اندازي آزمايشگاه كنترل غذا و دارو پس از پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي و تجهيز آن به پيشرفته ترين تجهيزات آزمايشگاهي از قبيل HPLC ، دستگاه جذب اتمي، گاز كرماتوگرافي و اسپكتوفتومتري گامي بسيار مهم در راستاي تشخيص سلامت انواع مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي، دارو و تجهيزات پزشكي مي باشد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه در ادامه گفت: اكنون تجهيزات تشخيصي و درماني (تخصصي و فوق تخصصي) از قبيل سي تي اسكن، MRI، آنژيوگرافي قلبي و راديوتراپي نسبت به دوران پيش از انقلاب در استان كرمانشاه رشد 100 درصدي داشته است.
محمدي افزود: در استان كرمانشاه 10 واحد توليدي و 110 واحد صنفي تجهيزات و ملزومات پزشكي مشغول فعاليت هستند.
او تصريح كرد: تعداد واحدهاي توليدي مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي استان از حدود 10 واحد توليدي قبل از انقلاب به 306 واحد توليدي در بعد از انقلاب افزايش يافته و محصولات برخي از واحدهاي توليدي در استان از كيفيت بسيار بالايي برخوردارند به طوري كه در بازارهاي داخلي و خارجي مي توانند با محصولات مشابه رقابت كنند.
استان كرمانشاه 2 ميليون نفر جمعيت ساكن در 33 شهر و 2 هزار و 622 روستا دارد.
3033/8066
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۰
كرمانشاه - ايرنا - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه از اين استان به عنوان قطب توليد مواد اوليه دارويي و يكي از توليد كنندگان مهم دارو در كشور نام برد و گفت: در صورتي كه قبل از انقلاب فناوري توليد دارو در كرمانشاه وجود نداشته است.