به گزارش ايرنا، محمد سرور عصر روز چهارشنبه در ديدار با فرماندار تكاب افزود: در قالب اين تعداد ماموريت، از ابتداي امسال تاكنون سه هزار و 484 بيمار و مصدوم توسط بالگردهاي اورژانس هوايي به بيمارستان ها و مراكز درماني در مناطق مختلف كشور منتقل شده اند.
وي بيان كرد: امسال با راه اندازي هشت پايگاه جديد اورژانس هوايي در نقاط مختلف كشور، تعداد پايگاه هاي فعال اين اورژانس به 41 مورد خواهد رسيد.
وي ادامه داد: بر اساس برنامه ريزي هاي انجام شده و بررسي نقاط جديد و مورد نياز تلاش مي كنيم با راه اندازي 29 پايگاه ديگر، تعداد پايگاه هاي اورژانس هوايي در مناطق مختلف كشور را تا پايان برنامه ششم توسعه به 70 پايگاه افزايش دهيم.
رييس اورژانس هوايي كشور با بيان اينكه در هر پايگاه يك فروند بالگرد مستقر شده است، افزود: در زمان اجراي طرح تحول نظام سلامت، هشت فروند بالگرد براي استفاده در اورژانس هوايي وارد كشور شد كه هم اينك چهار فروند از آنها فعال بوده و برنامه ريزي براي استفاده از چهار فروند ديگر در حال انجام است.
سرور اضافه كرد: بر اساس استانداردهاي جهاني بايد 120 فروند بالگرد اورژانس در كشور وجود داشته باشد تا كادر درماني اورژانس بتوانند در تمام مناطق كشور خدمات مطلوب را ارائه كرده و ظرف مدت 20 دقيقه بر بالين بيمار حاضر شوند.
وي بيان كرد: از ابتداي راه اندازي و فعاليت اين اورژانس از سال 1380 تاكنون بيش از 16 هزار ماموريت امداد هوايي با انتقال 23 هزار بيمار و مصدوم با موفقيت انجام شده است.
وي در خصوص ارايه خدمات اورژانس هوايي در تكاب اظهار داشت: با توجه به موقعيت جغرافيايي و آب و هوايي تكاب و سخت گذر بودن جاده هاي اين منطقه، سطح خدمات اورژانس هوايي در اين شهرستان ارتقا خواهد يافت.
به گزارش ايرنا، كارگاه آموزشي اورژانس هوايي روز چهارشنبه با حضور رييس اورژانس هوايي كشور، مديران اورژانس استان هاي آذربايجان غربي و زنجان و پرسنل و كادر درماني مركز فوريت هاي پزشكي تكاب و همچنين جلسه هماهنگي امداد هوايي با حضور فرماندار و روساي ادارات تكاب برگزار شد.
تكاب با اقدامات و هماهنگي هاي انجام شده با دانشگاه هاي علوم پزشكي آذربايجان غربي و زنجان، از يك ماه پيش زيرپوشش خدمات اورژانس هوايي زنجان قرار گرفته و تاكنون 2 ماموريت توسط اين اورژانس در تكاب با موفقيت انجام شده است.
اين شهرستان با 81 هزار نفر جمعيت در منطقه اي كوهستاني در جنوب آذربايجان غربي واقع شده و داراي جاده هاي سخت گذر است و با توجه به فاصله 330 كيلومتري آن با مركز آذربايجان غربي(اروميه)، انتقال و اعزام بيماران اورژانسي براي دريافت خدمات درماني به صورت زميني مدت زمان زيادي را طلب مي كند.
تكاب در فاصله 230 كيلومتري زنجان واقع شده و با توجه به وضعيت مطلوب تر راه هاي دسترسي تكاب و زنجان هم اينك نيز بسياري از شهروندان براي انجام امور درماني خود به اين شهر مراجعه مي كنند.
7514/6185/2093
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۰
مهاباد - ايرنا - رييس اورژانس هوايي كشور گفت: از ابتداي امسال تاكنون اين سازمان 2 هزار و 640 عمليات اورژانس هوايي را براي اعزام و انتقال بيماران به مراكز درماني با موفقيت انجام داده است.