تهران- ايرنا- اداره كل پزشكي قانوني استان تهران اعلام كرد: از ابتداي فروردين تا پايان آذر ماه امسال 76 هزار و 387 نفر از نزاع درتهران آسيب ديدند و به دليل اين آسيب ديدگي ها به مراكز پزشكي قانوني مراجعه كردند.

به گزارش روز شنبه ايرنا از اداره كل پزشكي قانوني استان تهران، اين شمار آسيب ديده از نزاع در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته كه 71هزار و 146 نفر مراجعه كننده بودند، هفت درصد افزايش يافته است.
بر اساس اين گزارش از كل مراجعان به دليل آسيب هاي ناشي از نزاع در اين 9ماه ، 49هزار و 436 نفر مرد و 26 هزار و 951 نفر زن بودند.
در آذرماه امسال نيز آمار مراجعان نزاع با 19 درصد افزايش نسبت به مدت مشابه سال 96 به هفت هزار و723 مورد رسيده است.

* توصيه پزشكي قانوني به مراجعان نزاع
پزشكي قانوني استان تهران به مراجعه كنندگان نزاع به مراكز پزشكي قانوني توصيه كرد: ظاهر خون آلود تاثيري در صدور نظريه كارشناسي توسط پزشكي قانوني ندارد، آنچه مبناي صدور نظريه كارشناسي در خصوص جراحات است، نوع جراحت و عمق آن است.
بنابراين معاينه دقيق ‌تر ضايعات، نيازمند تميز بودن موضع و بررسي دقيق آن توسط كارشناسان پزشكي قانوني است.
در ادامه اين توصيه ها آمده است: ديگر چيزي به نام طول درمان در پزشكي قانوني تعيين نمي‌شود و اين هم يكي ديگر از باورهاي نادرست به يادگار مانده از گذشته است.
براي صدور نظريه كارشناسي در خصوص صدمات ناشي از نزاع توسط سازمان پزشكي قانوني ارائه معرفي نامه از مراجع قضايي يا كلانتري الزامي است.
پزشكي قانوني استان تهران همچنين تاكيد كرده است: در مواردي براي بررسي دقيق تر جراحات يا عوارض صدمات نيازمند اخذ مشاوره، تصويربرداري يا ساير اقدامات پاراكلينيك هستيم و اين امر براي حفظ حقوق مراجعه كنندگان و اظهارنظر دقيق در خصوص صدمات است، بنابراين صبر و شكيبايي بيشتر مراجعان را مي طلبد.
در صورت وجود جراحات و صدمات عمده و تهديدكننده، فرد مي تواند پس از انجام اقدامات درماني به پزشكي قانوني مراجعه كند و سوابق اقدامات انجام شده از سوي پزشكي قانوني از مرجع درمان كننده اخذ خواهد شد تا حقي از فردي ضايع نشود.
اجتمام*2181*1834