روند خوی خشونت مقامات آمریكایی همانند تشكیل این كشور در 400 سال گذشته و قتل عام سرخ پوستان و غصب این كشور، هنوز هم ادامه دارد و سران ایالات متحده برای رفاه و زندگی راحت خود و شهروندانشان، هیچگاه از كشتار و جنایت دست برنداشته اند.
اگر به آخرین كشتار نظامیان آمریكایی در جهان بنگریم، می بینیم كه مردم مظلوم سوریه گوشت قربانی مطامع سران ایالات متحده بوده اند؛ یانكی ها در سال های اخیر به بهانه واهی مبارزه با داعش، ائتلافی واهی در منطقه ایجاد كرده اند كه نتیجه آن تقویت برخی گروه تروریستی نزدیك به امریكا و در مقابل افزایش كشتار مردم سوریه و عراق بوده است.
نظامیان متجاوز آمریكایی در سال 1955 به ویتنام حمله كردند، در سال 1991 به عراق و در سال 2002 به افغانستان و در سال 2003 مجددا به عراق حمله كردند كه نتیجه این تجاوزها كشتار میلیون ها نفر از مردم این كشورها و آوارگی میلیون ها نفر دیگر بوده است.
در سال 2014 آمریكا در همكاری با چند كشور دیگر به خصوص غربی ، ائتلاف موسوم به مبارزه با داعش را ایجاد كرد، ائتلافی كه هدف آن از همان ابتدا كشتار مردم مظلوم عراق و سوریه بود.
ائتلاف آمریكایی مدعی مبارزه با داعش كه در اصل برای حمایت از این گروه تروریستی ایجاد شده، یازدهم بهمن ماه 1397 طی گزارشی اعلام كرد كه از سال 2014 تاكنون یك هزارو 190 غیرنظامی سوری در اثر حملات جنگنده - بمب افكن های این ائتلاف در سوریه كشته شده اند.
به گزارش شبكه المیادین، طی هفته های گذشته دهها شهروند سوری در اثر حملات ائتلاف آمریكایی به مناطق مختلف این كشور جان خود را از دست داده اند.
بنابر اطلاعات دریافتی از منابع مختلف، آمار كشتار شهروندان سوری توسط ائتلاف آمریكایی بسیار بیش از اعلام این ائتلاف یعنی نزدیك به 10 هزار نفر می باشد.
آمریكا از سال 2014 میلادی ائتلافی غیرقانونی به بهانه مبارزه با گروه تروریستی داعش در عراق تشكیل داد كه یكسال بعد یعنی در سال 2015 با همین بهانه به خاك سوریه نیز تجاوز كرد.
وجود این تعداد كشته در جریان بمباران مناطق مسكونی و خانه های مردم در شرق سوریه حاكی از آن است كه به طور طبیعی دو برابر همین تعداد و یا می توان گفت سه برابر كشته ها دارای زخمی بوده است ، زخمی هایی كه برخی از آنان تا پایان عمر دیگر قادر به بازگشت به زندگی عادی نیستند و باید دیگر اعضای خانواده را نیز درگیر مسایل و مشكلات خود كنند.
از همان ابتدای تجاوز ائتلاف آمریكایی به خاك سوریه، دولت دمشق بارها با شكایت از این موضوع به سازمان ملل و شورای امنیت خواستار پایان حملات غیرقانونی ائتلاف آمریكایی به خاك این كشور شده، ولی این دو ارگان بین المللی كه اختیار عمل آنها در دست آمریكا می باشد، تاكنون اقدامی در این زمینه انجام نداده اند.
تجاوزهای ائتلاف آمریكایی در هفته های اخیر به بهانه موهوم مقابله با داعش در خاك سوریه شدت بیشتری یافته كه موجب شده دهها غیرنظامی سوری در شهر هجین و روستاهای اطراف آن (در استان دیرالزور در جنوب شرق سوریه) كشته و شمار زیادی نیز زخمی شوند؛ اكثر كشته ها و زخمی ها در تجاوز ائتلاف آمریكایی به خاك سوریه را زنان و كودكان تشكیل می دهند؛ آخرین حمله ائتلاف در هفتم ماه جاری میلادی بود كه به كشته شدن هشت عضو یك خانواده و زخمی شدن شمار دیگری همراه با تخریب كامل بیمارستان هجین منجر شد.
حملات هوایی تجاوزكارانه ائتلاف آمریكایی به شرق سوریه همچنین تاكنون منجر به آواره شدن و كوچ هزاران غیرنظامی سوری از خانههایشان شده است.
مردم سوریه در كنار اقدامات گروه های تروریستی مورد حمایت جبهه غربی - عربی - صهیونیستی كه از اسفندماه سال 1389 آغاز شده به اضافه جنایات ائتلاف آمریكایی بارها نیز با بمباران های بمب افكن های متجاوز رژیم صهیونیستی مواجه بوده اند، اقداماتی كه فقط در جهت تقویت جبهه تروریستی در سوریه بوده است و اعتراض آنان به این تجاوزها نیز به مناسبت های مختلف راه به جایی نبرده است.
یكی دیگر از اقدامات تجاوزكارانه آمریكا در سوریه اعزام غیر قانونی نیروهای زمینی این كشور به خاك سوریه بدون هماهنگی دولت دمشق در غالب حمایت از نیروهای كرد سوری در دو سال گذشته می باشد كه در ابتدا شمار این نیروها دو هزار نیرو بود كه در اواخر به 2 هزارو 600 نفر افزایش یافت و برخی آمارها نیز این رقم را تا 5 هزار نفر ذكر می كنند.
شرایط در سوریه به ویژه در یك سال اخیر بسیار تغییر كرده و ارتش این كشور به كمك نیروهای جبهه مقاومت اسلامی توانسته اند اكثر نقاط تصرف شده توسط تروریست های مورد حمایت جبهه غربی - عربی - صهیونیستی را آزاد و پاكسازی كنند. این شرایط باعث شد تا دونالد ترامپ رییس جمهور آمریكا در 28 آذر ماه سال جاری در پیامی توییتری و یكباره اعلام كند كه نیروهای آمریكایی خاك سوریه را ترك می كنند.
رییس جمهوری آمریكا در این توئیت بدون اشاره به حمایت های همه جانبه ایالات متحده از گروه های تروریستی به ویژه داعش در سوریه ادعا كرده بود كه 'ما داعش را در سوریه شكست دادیم! و این تنها دلیل ماندن ما برای ماندن در آنجا بود.' ادعایی كه به اعتقاد كارشناسان مسایل منطقه فقط به جوك شبیه است، چرا كه آمریكا به كمك رژیم صهیونیستی و كشورهای انگلیس و عربستان گروه تروریستی داعش را برای براندازی حكومت سوریه و تامین امنیت رژیم صهیونیستی ایجاد كرد كه با یاری خدا و فداكاری های جبهه مقاومت اسلامی، ارتش سوریه و نیروی هوایی روسیه، گروه تروریستی داعش سال گذشته در سوریه و قبل از آن در عراق شكست خورد و آمریكا نه تنها هیچگونه نقشی در شكست داعش نداشته، بلكه برعكس، ایجاد، تقویت و تجهیز این گروهك تروریستی توسط مقامات واشنگتن بوده است.
در همان زمان و به دنبال توئیت ترامپ، وزارت دفاع آمریكا (پنتاگون) نیز اعلام كرد، تمام نظامیان آمریكایی ظرف 60 تا 100 روز آینده به طور كامل سوریه را ترك خواهند كرد.
رییس جمهوری آمریكا همچنین به وزارت دفاع این كشور دستور داده تا روند كاهش تعداد نیروهای نظامی آمریكا در افغانستان را نیز آغاز كند؛ به دنبال این دستور، از چند هفته دیگر بیش از هفت هزار نظامی آمریكایی از افغانستان خارج خواهند شد؛ این اقدام، اولین گام از برنامه مرحله بندی شده كاهش چشمگیر حضور نظامی آمریكا در افغانستان و در نهایت پایان دادن به حضور نظامی هفده ساله در این كشور است كه پیامدهای ناگواری برای مردم افغانستان داشته است.
دونالد ترامپ هم اكنون در داخل آمریكا به ویژه با گنگره و مجلس سنای این كشور در برخی مسایل درگیر است كه اختلاف در تامین بودجه كشیدن دیوار حایل میان مرز آمریكا با مكزیك یكی از این موارد است كه منجر به تعطیلی 35 روزه دولت آمریكا شد.
ظواهر امر نشان می دهد كه گاو شیرده آمریكا در منطقه یعنی عربستان نیز با توجه به فرو رفتن در باتلاق یمن و كاهش قیمت نفت و مشكلات اقتصادی دیگر توان پرداخت هزینه حضور یانكی ها در سوریه را ندارد، از این رو واشنگتن مجبور است نیروهای خود را به احتمال قوی پس از خروج از سوریه به آمریكا بازگرداند تا بتواند هزینه های تحمیل شده به این كشور را كه سرسام آور می باشد، كاهش دهد.
تاریخ هشتاد سال گذشته آمریكا كه در دو جنگ جهانی اول و دوم كمترین آسیب را دید و توانست خود را به عنوان قدرت برتر جهان مطرح كند، همواره با كشتار و جنایت همراه بوده است كه نمونه اخیر آن در دو كشور عراق و سوریه می باشد كه ایجاد، تجهیز و پشتیبانی از گروهك تروریستی داعش بخشی از اقدام یانكی ها در منطقه بوده كه بمباران های هدفمند مردم این دو كشور به ویژه مردم سوریه نیز در راستای خوی استكباری ایالات متحده تلقی می شود و بی دلیل نیست كه دمشق سكوت مجامع بین المللی را در این خصوص مرگبار عنوان می كند.
خاورم*1275*1436*
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۱
تهران - ایرنا - اگر به تاریخ تشكیل دولت آمریكا و در ادامه به تاریخ و سیاست یك قرن اخیر این كشور بنگریم، فقط یك چیز می بینم، كشتار و جنایت؛ جنایتی كه هنوز هم ادامه دارد و در كشوری همچون سوریه بلای جان مردم مظلوم این كشور شده است.