به گزارش ايرنا، پروين فرشچي عصر يكشنبه در جريان بازديد از تصفيه خانه فاضلاب بندرعباس اظهار داشت: در حال حاضر فاضلاب از محلات مختلف بندرعباس وارد ساحل مي شود كه رفع آن نيازمند هماهنگي و همكاري ارگان هاي متولي است.
فرشچي با اشاره به كيفيت پساب خروجي نسبت به فاضلاب خام ورودي از تصفيه خانه فاضلاب بندرعباس گفت: روند تصفيه فاضلاب خام صد در صد بهبود داشته اما براي رسيدن به استاندارد هاي سازمان محيط زيست بايد بازسازي اين تصفيه خانه تكميل شود.
وي در اين بازديد با اشاره به اهميت حضور بخش خصوصي در اجراي طرح ههاي مختلف، بيان داشت: حضور بخش خصوصي در اجراي پروژه بازسازي تصفيه خانه فاضلاب بندرعباس با شرايط اقتصادي موجود و تحريم ها قابل تقدير است.
مديرعامل اب وفاضلاب هرمزگان نير گفت: با وجود تخصيص نيافتن اعتبارات كافي جهت تكميل و اصلاح تاسيسات جمع آوري و تصفيه فاضلاب شهر بندرعباس، در حال حاضر700 كيلومتر از شبكه فاضلاب شهر بندرعباس اجرا شده و 84 درصد از جمعيت اين شهر از شبكه فاضلاب بهره مندند.
امين قصمي افزود: اين شركت به منظور تكميل اجراي طرح فاضلاب و ارتقاء تصفيه خانه فاضلاب شهر بندرعباس ، از طريق سرمايه گذاري بخش خصوصي و انعقاد قرارداد بيع متقابل به مبلغ 2500 ميليارد ريال نسبت به واگذاري پساب اقدام كرده است.
وي بيان داشت: فاضلاب جمع آوري شده از قسمت هاي تحت پوشش شبكه شهري فاضلاب پس از انجام عمليات فيزيكي و بيولوژيكي و گندزدايي به روش لجن فعال تصفيه شده و پساب حاصل با داشتن كيفيت مطلوب و مطابق با استانداردهاي زيست محيطي از تصفيه خانه خارج و از طريق خط لوله به موازات خور گور سوزان به دريا به عنوان منبع پذيرنده آب وارد مي شود.
7198/6048
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۸
بندرعباس- ايرنا- معاون محيط زيست دريايي سازمان حفاظت از محيط زيست كشور با تاكيد بر اجتناب از بزرگنمايي مشكلات بخش فاضلاب بندرعباس، گفت: اما براي دستيابي به نتيجه لازم و اتخاذ راهكارهاي سازنده بايد مشكلات اين بخش شفاف سازي شود.