به گزارش ايرنا ، اصغر نوراله زاده يكشنبه شب در كارگروه تخصصي اشتغال استان يزد بدون اشاره به اعداد و ارقام اظهار داشت: يكي از مباحثي كه صندوق در آن فعاليت دارد ، بحث اشتغال پايدار روستايي است كه به ميزان تسهيلات اختصاصي صندوق توسعه ملي ، مي بايستي بانك ها هم تسهيلات اختصاص دهند.
وي افزود: به همين دليل صندوق كارآفريني اميد مجبور شد براي عمل به اين تعهد ، سهم برخي از بخش ها بايستي كاهش مي يافت به ويژه در مرحله سوم و چهارم كه افزايش تسهيلات را داشتيم.
مديرعامل صندوق كارآفريني اميد اضافه كرد: در اين مقطع كاهش شديد تسهيلات ساير بخش ها طبيعي است و بايد براي سپرده گذاري سهم صندوق توسعه ملي ، تلاش كنيم.
نوراله زاده با بيان اينكه ، يزد بيشترين جذب اعتبارات صندوق كارآفريني اميد را داشت، تصريح كرد: در واقع استان در تسهيلات اشتغال پايدار روستايي صندوق ،رتبه نخست را در كشور كسب كرد به همين دليل 60 درصد تسهيلات بيش از تعهد به صندوق يزد اختصاص يافت .
وي ادامه داد: البته در استان در كنار بخش كشاورزي ، زمينه هاي ديگري براي اشتغال روستايي همچون گردشگري ، صنايع دستي و بوم گردي فراهم است و همين تلاش ها به ما اجازه داد تا از منابع داخلي ، تسهيلات استان را افزايش دهيم.
اين مسئول خاطرنشان كرد: تفاهم نامه هايي ديگري با وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در حوزه كسب و كارهاي استارتاپي و اپليكيشن ها و هر طرحي كه در كارگروه وجوه اداره شده اين وزارتخانه مصوب شود تسهيلات دريافت مي كند.
مديرعامل صندوق كارآفريني اميد با اشاره به تفاهم نامه با وزارت ورزش و جوانان نيز گفت: در قالب اين تفاهم نامه منابعي توسط وزارتخانه اختصاص يافته و 2 برابر آن را صندوق اختصاص داده است.
نوراله زاده با اشاره به تفاهم نامه با معاونت علمي رياست جمهوري ، سازمان راهداري ، كميته امداد امام خميني (ره) اظهار داشت: بنابراين بخشي از منابع ما ، تسهيلاتي است كه با همكاري و مشاركت نهادها و دستگاه ها آنها را پرداخت مي كنيم.
وي خاطرنشان كرد: در استان يزد هم در بخش گردشگري و صنايع دستي تلاش هاي خوبي از سه ،چهار سال قبل تاكنون انجام شد و با توجه به ظرفيت هاي استان ، كارهاي خوبي با همكاري سازمان ميراث فرهنگي كشور انجام شد.
وي ادامه داد: امروز هم در همين راستا در شهرستان ميبد تفاهم نامه اي امضا شد تا جشنواره خيلي خوبي با محور زيلو به عنوان يك اثر جهاني برگزار شود .
استاندار يزد هم در اين كارگروه با اشاره به اهميت طرح كارورزي گفت: با توجه به اينكه اين استان دانش آموختگان بيكار و صنايع زيادي دارد ، طرح كارورزي مي تواند زمينه ساز اشتغال اين قشر باشد.
محمدعلي طالبي افزود: آموزش هاي فني و حرفه اي و نقش آن در ايجاد اشتغال استان بسيار اهميت دارد ، بايد آموزش ها به سمتي برود كه نيازهاي استان را پوشش دهد .
وي با بيان اينكه بايد موارد آموزشي در سرفصل ها بر اساس اولويت هاي استان باشد ادامه داد: همه مديران دستگاه هاي اداري استان بايد دغدغه حفظ و ايجاد و شناسايي فرصت هاي جديد اشتغال استان داشته باشند.
استاندار يزد تصريح كرد : در كنار حركت اشتغال استان به سمت جذب دانش آموختگان دانشگاهي بومي ، بايد نخبگان استان برنامه اي در اين حوزه ارائه كنند تا اين مهم به يك مسئوليت اجتماعي تبديل شود.
مديرعامل صندوق كارآفريني اميد پيش از اين در ديدار با استاندار يزد گفته بود كه اين صندوق ، تلاش در حوزه تامين مالي كسب و كارهاي خرد، سعي كرده است تنها پرداخت كننده وام نباشد و به زنجيره تامين و بازار محصول نيز توجه مي كند.
وي با بيان اينكه در بعضي از استانها ، طرح هاي مشاركت پذيري روستاييان همچون يزد پرداخت شد، افزود: ايجاد هزار صندوق تامين مالي خرد در روستاها نيز توسط صندوق كارآفريني اميد اجرا شد و يزد ، رتبه نخست كشوري صندوق را در پرداخت تسهيلات اشتغال روستايي كسب كرد.
استاندار يزد نيز در اين ديدار اظهار داشت: فعاليت هاي صندوق كارآفريني اميد در حوزه هايي انجام شده است كه هم اكنون استان شاهد كمترين آسيب در اين حوزه هاست و صندوق تأثير بسيار خوبي را در بحث اشتغال و رونق روستاها داشته است .
طالبي افزود: در حوزه گردشگري استان، مشاغلي است كه نيازمند حمايت بوده و مي توان از طريق وام صندوق كارآفريني مورد حمايت قرار گيرند از جمله خدمات گردشگردي و حتي حمل و نقل گردشگري كه مي توان در قالب تفاهم نامه با سازمان صنايع دستي و گردشگري پيگيري شود .
نوراله زاده صبح امروز نيز با سفر به ميبد به همراه علي زيني وند معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع انساني استانداري يزد در فرمانداري ميبد و كارگروه اشتغال اين شهرستان حضور يافت.
مديرعامل صندوق كارآفريني اميد در سفر 2 روزه به استان يزد از چند طرح مورد حمايت صندوق در حوزه هاي صنايع دستي، بوم گردي و صنايع غذايي در ميبد و يزد بازديد كرد .
براساس عملكرد مثبت صندوق در مرحله جديد پرداخت تسهيلات 10 درصد از سهم بانك كشاورزي كاسته شد و هفت درصد آن به صندوق كارآفريني اميد، 2درصد به بانك توسعه تعاون و يك درصد به پست بانك تعلق گرفت.
1968/ 2047
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۳
يزد - ايرنا - مديرعامل صندوق كارآفريني اميد گفت: سهم اين صندوق به نسبت ساير بانك ها در مرحله سوم و چهارم پرداخت تسهيلات اشتغال پايدار روستايي در كشور افزايش يافته است.