«علي اكبر كريمي» روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: انتظار مي رود كه حمايت هاي مالي بيشتري از اين طرح مادر تخصصي درماني كه علاوه بر استان مركزي به مناطق همجوار سرويس دهي دارد، صورت بگيرد.
وي بيان كرد: آسانسور، موتورخانه و تاسيسات اين طرح در حال حاضر مهمترين مشكل است كه منابع مالي آن بايد در اسرع وقت تامين شود.
نماينده مردم اراك، كميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: بيمارستان خيرساز زنان و زايمان اراك نيز به عنوان جايگزين بيمارستان قديمي آيت الله طالقاني از پيشرفت خوبي برخوردار است و تاكنون حدود 100 ميليارد ريال توسط خير آن هزينه شده است.
كريمي تصريح كرد: طبق وعده مسئولان وزارت بهداشت مقرر شد وزارت بهداشت و درمان برابر هزينه اي كه خيران در اين طرح دارند مساعدت مالي انجام دهند و انتظارمي رود كه اين تعهد هرچه سريعتر جامه عمل بپوشد.
وي عنوان كرد: بيمارستان خنداب با حمايت مسئولان راه اندازي شده اما به لحاظ تجهيزات و كادر پزشكي با كمبودهايي همراه است و علاوه بر آن استقرار يك دستگاه دياليز در اين مركز درماني ضروري است.
نماينده مردم اراك، كميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: بيمارستان شهرستان كميجان نيز به همت خيران ساخته و تجهيز شده، اما اين مركز نيز در بخش كادر پزشكي و تجهيزات كمبود دارد و نياز به حمايت هاي ويژه دارد.
كريمي بيان كرد: انتظار است وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در خصوص مجوز جذب نيروي انساني نگاه ويژه به مراكز درماني استان مركزي داشته باشد و تمهيدات جذب نيرو براي بيمارستان هاي در حال ساخت حضرت ولي عصر(عج) و زنان و زايمان اراك نيز انديشيده شود.
وي اظهار داشت: اصلاح تعرفه خدمات دارويي در كتاب ارزش خدمات پزشكي از چند سال گذشته ثابت مانده است و اصلاح ميزان سود دارو و توجه به بخش خصوصي در توليد دارو از درخواست هاي انجمن داروسازان استان مركزي مي باشد.
استان مركزي با دارا بودن 12 شهرستان داراي بيش از يك ميليون و 400 هزار نفر جمعيت است.
استان مركزي هفت كرسي نمايندگي در مجلس شوراي اسلامي دارد.
3005/6013/
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۳
اراك - ايرنا - نماينده مردم اراك، كميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي گفت: تسريع در عمليات اجرايي بيمارستان وليعصر (عج) اراك به عنوان مهمترين طرح ملي وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشكي امري ضروري است.