به گزارش ایرنا، محمد سعیدی كیا روز دوشنبه در جمع مردم روستای «دركش» شهرستان مانه و سملقان گفت: اگر حضور مردم در اجرای این طرح گسترده نباشد به طور قطع نمی توان انتظار پیشرفت در اجرای آن را داشت.
استاندار خراسان شمالی هم گفت: بنیاد مستضعفان با نگاه ویژه به نداشته های این استان 863 هزار نفری، زمینه اشتغال پایدار را فراهم كند.
محمدعلی شجاعی گفت: مردم به عنوان سرمایه اصلی انقلاب هستند و ما به عنوان خدمتگزار در كنار شما هستیم.
وی بیان كرد: با ایجاد اشتغال پایدار و همكاری بنیاد مستضعفان نگاهمان را به خارج از كشور كم می كنیم و انچه را كه توان داریم، خودمان تولید می كنیم.
مسئول تسهیل گری بنیاد علوی خراسان شمالی گفت: در طرح توان سازی و اشتغالزایی 40 روستا و 4 دهستان در بخش تسهیلات را پوشش خواهیم داد.
شهرستان مانه و سملقان 6 دهستان دارد كه در فاز اول این طرح چهار دهستان بخش مركزی و سملقان حومه ،جیرانسو ،بخش مركزی ،قاضی و آلمه اجرا می شود.
قربانی افزود: در ابتدا ارزیابی و مشاركت و برنامه ریزی با خود مردم انجام خواهد گرفت و تحصیل كرده های هر روستا شناسایی خواهند شد.
وی تصریح كرد: در هر روستا، صندوق آبادانی با پس اندازهای خرد تشكیل می شود و خود بنیاد هم اعتبار به صندوق ها اختصاص می دهد.
وی افزود: در دهستان ها كلینیك كسب و كار راه اندازی می شود و آموزش و مهارت به روستاییان داده خواهد شد.
روستای دركش در 30كیلومتری شهر آشخانه واقع شده و یكهزار و 207 جمعیت دارد.
7183/ 6042
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۲
بجنورد- ایرنا- رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گفت: شهرستان مانه و سملقان در خراسان شمالی در اجرای طرح تسهیل گری نسبت به دیگر مناطق كشور پیشرو است.