به گزارش ایرنا، مدیر جهاد كشاورزی میاندوآب عصر روز سه شنبه در مراسم بهره برداری از این طرح ها كه با حضور مدیر امور دام سازمان جهاد كشاورزی آذربایجان غربی، فرماندار، جمعی از مسوولان و بهره برداران بخش كشاورزی میاندوآب برگزار شد، اظهار داشت: با افتتاح این طرح ها زمینه اشتغال برای 191 نفر به طور مستقیم و 204 نفر به صورت غیر مستقیم ایجاد شد.
علی دیانتی افزود: اجرای سیستم های آبیاری نوین بارانی، قطره ای و پوشش بتنی انهار سنتی در هفت روستای این شهرستان و احیای دو رشته قنات از جمله مهمترین این طرح هاست.
وی گفت: مركز جمع آوری شیر در روستای حاجی بهزاد در بخش مركزی میاندوآب با 12 میلیارد و 500 میلیون ریال سرمایه گذاری با ظرفیت جمع آوری سه تن شیر خام در روز و ایجاد اشتغال برای سه نفر به طور مستقیم و هفت نفر نیز به طور غیرمستقیم از دیگر طرح های افتتاح شده در این حوزه است.
مدیر جهاد كشاورزی میاندوآب ادامه داد: تمامی شاخص های عملكردی این بخش طی 40 سال گذشته، چهار تا 10 برابر شده است، به طوری كه تنها در بخش آب و خاك هفت هكتار از اراضی شهرستان به سیستم های نوین آبیاری، 165 هكتار آبیاری كم فشار و هزار هكتار به آبیاری نواری یا تیپ مجهز شده است.
دیانتی با بیان اینكه پروژه خطوط انتقال آب با لوله در سطح 113 كیلومتر نیز در این شهرستان اجرا شده است، افزود: در سال آینده پروژه های عظیمی در بخش آب و خاك نظیر اجرای سیستم آبیاری تحت فشار بارانی تجمیعی در واحد عمرانی به مساحت یكهزار و 320 هكتار در این شهرستان اجرا می شود.
وی با اشاره به پتانسیل های كشاورزی شهرستان بیان كرد: میاندوآب در تولید چندین محصول نظیر، نهال، گوشت قرمز، زراعت چوب و علوفه دارای برند ملی و منطقه ای است.
در ادامه فرماندار میاندوآب، با اشاره به این موضوع كه هنوز هم بخش مهمی از كشاورزی شهرستان به صورت سنتی فعالیت می كند، اظهار داشت: خُرد شدن اراضی، امكان مكانیزه كردن كشاورزی را از بین می برد و مكانیزه شدن اراضی خُرد نیز صرفه اقتصادی ندارد.
مهدی قهرمانی افزود: فعال نمودن تعاونی های تولیدی روستایی و یكپارچه سازی اراضی راهكار مناسبی برای مقابله با افزایش خرده مالكی است.
وی، با انتقاد از عملكرد ستاد احیای دریاچه ارومیه، به علت عدم انجام كامل تعهدات خویش و اجرای كامل برنامه كاهش هشت درصدی حق آبه بخش كشاورزی میاندوآب گفت: كاهش هشت درصدی حق آبه بخش كشاورزی زمانی اثربخش خواهد بود كه ستاد احیا در خصوص ایجاد اشتغال و مجهز كردن اراضی كشاورزی به سیستم های نوین آبیاری و یا سایر اقدامات به تعهدات خود عمل كند.
به گزارش ایرنا، همزمان با دهه مبارك فجر 85 طرح در زمینه های مختلف عمرانی و خدماتی در سطح میاندوآب با 957 میلیارد ریال به بهره برداری می رسد.
12 تا 22 بهمن ماه به مناسبت ورود تاریخی امام خمینی(ره) به میهن اسلامی و پیروزی انقلاب اسلامی ایران به نام ایام الله دهه فجر نامگذاری شده است و امسال جشن های چهلمین سال پیروزی انقلاب در سراسر كشور برگزار می شود.
9871/6185/2093
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۰
مهاباد - ایرنا - هشت طرح مختلف در حوزه كشاورزی به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی در میاندوآب با صرف حدود 118 میلیارد و 600 میلیون ریال به بهره برداری رسید.