مهاباد - ايرنا - معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار آذربايجان غربي گفت: مشاركت سياسي و اجتماعي مردم در 40 سال گذشته دستاورد شاخص و متمايز انقلاب اسلامي در مقايسه با دوران منحوس پهلوي است.

علي مصطفوي شامگاه سه شنبه به مناسبت چهلمين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در تكاب با بيان اينكه نظام جمهوري اسلامي براي مشاركت مردم در امور مختلف كشور اهميت خاص و ويژه اي قايل است، افزود: امروز به بركت انقلاب اسلامي شاهد مشاركت مردم در امور سياسي و اجتماعي و سهيم شدن در تعيين سرنوشت و امور مملكت هستيم و اين دستاورد بزرگي است كه پيش از انقلاب در هيچ سطحي در كشور وجود نداشت.
وي با اشاره به برگزاري يك دوره انتخابات به طور متوسط در هر سال بيان كرد: امروز از طريق برگزاري مستمر انتخابات مختلف و گسترش توجه و مراجعه به آراي عمومي، شاهد تحقق مشاركت عظيم سياسي و اجتماعي مردم در امور كشور به عنوان دستاوردي شاخص و ارزشمند هستيم و اين مطالبه مهمي است كه ملت ايران پيش از انقلاب اسلامي از آن محروم بودند.
وي توسعه و گسترش سازمان هاي مردم نهاد (سمن ها) را از ديگر دستاوردهاي انقلاب اسلامي در حوزه اجتماعي برشمرد و ادامه داد: پيش از انقلاب هيچ سازمان مردم نهادي در استان آذربايجان غربي وجود نداشت اما به بركت انقلاب اسلامي و در سايه توجه نظام جمهوري اسلامي به افزايش نقش مردم در اداره كشور هم اينك 434 سازمان مردم نهاد ( سمن) در اين استان فعاليت مي كند.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار آذربايجان غربي با بيان اينكه محروميت زدايي از مناطق دورافتاده و كم برخوردار يكي از مهمترين اهداف انقلاب اسلامي بود كه امروز بعد از چهل سال اين مهم محقق شده است، اظهار داشت: پيش از انقلاب، آذربايجان غربي 9 شهرستان داشت اما امروز به بركت انقلاب اسلامي اين استان داراي 17 شهرستان است.
مصطفوي افزود: تعداد بخش هاي استان آذربايجان غربي از 28 بخش در ابتداي انقلاب به 40 بخش در حال حاضر رسيده است كه 2 بخش ديگر نيز به زودي تصويب و اضافه خواهد شد.
وي بيان كرد: پيش از انقلاب 20 نقطه شهري در آذربايجان غربي وجود داشت كه اين ميزان در حال حاضر به 46 نقطه شهري رسيده و مطالعات لازم براي تبديل 35 روستاي بزرگ آذربايجان غربي به نقطه شهري جديد انجام و مراحل مقدماتي آنها احصا شده است.
مصطفوي با مقايسه آماري ميزان سواد و تحصيلات در مناطق شهري و روستايي كشور در دوران پيش و پس از انقلاب اسلامي اضافه كرد: فاصله سطح تحصيلات بين شهرنشينان و جمعيت روستايي كشور در دوران ستمشاهي بيش از 30 درصد بود اما به بركت طرح هاي توسعه اي و محروميت زدايي انقلاب اسلامي هم اينك ميزان اختلاف سواد بين روستاييان و جمعيت شهري به كمتر از 9 درصد رسيده كه نشانه توجه ويژه نظام جمهوري اسلامي ايران به توسعه و پيشرفت مناطق محروم است.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار آذربايجان غربي امنيت پايدار كشور را يكي ديگر از بركات و دستاوردهاي انقلاب اسلامي عنوان كرد و گفت: در طول 40 سال گذشته با وجود توطئه هاي مستمر و مداوم دشمنان نظام شاهد گسترش و تقويت امنيت پايدار و واقعي در سراسر كشور بوده ايم.
مصطفوي بيان كرد: در حالي كه كشورهاي حاشيه و همسايه ما و منطقه خاورميانه درگير جنگ هاي مختلف بوده و اسير آتش هستند اما ملت ايران در سايه نظام جمهوري اسلامي در امنيت پايدار به سر مي برند.
وي گفت: امنيت پايدار كشور ناشي از استقرار نظام جمهوري اسلامي، حضور هميشگي مردم در صحنه هاي مختلف انقلاب، اتحاد و انسجام آحاد ملت و اقتدار نيروهاي مسلح است.
به گزارش ايرنا، عصر امروز هشت طرح بهداشتي، آموزشي و خدماتي با 52 ميليارد ريال هزينه به مناسبت چهلمين سال پيروزي انقلاب اسلامي با حضور معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار آذربايجان غربي در تكاب به بهره برداري رسيد.
12 تا 22 بهمن ماه به مناسبت ورود تاريخي امام خميني(ره) به ميهن اسلامي و پيروزي انقلاب اسلامي ايران به نام ايام الله دهه فجر نامگذاري شده است و امسال جشن هاي چهلمين سال پيروزي انقلاب در سراسر كشور برگزار مي شود.
45 طرح عمراني، بهداشتي، آموزشي با 81 ميليارد ريال اعتبار به مناسبت ايام دهه فجر و چهلمين سال پيروزي انقلاب اسلامي در تكاب به بهره برداري مي رسد.
7514/6185/2093