مهاباد - ايرنا - مدير شبكه بهداشت و درمان مهاباد گفت: 330 ميليارد ريال در چند سال اخير براي تجهيز و ايجاد ابنيه هاي جديد در بيمارستان امام خميني (ره) اين شهرستان هزينه شده است.

به گزارش ايرنا، سامرند مرزنگ روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اين واحد بيمارستاني هم اكنون با 300 تخت فعال كه بخشي از آنها تخت مراقبت هاي ويژه است، به شهروندان خدمات مختلف درماني ارايه مي دهد كه در چند سال اخير 180 ميليارد ريال براي احداث ابينه و 150 ميليارد ريال براي تجهيز آن هزينه شده است.
وي اضافه كرد: بخش زايمان اين بيمارستان به 13 اتاق تك نفره تجهيز شده است و مادران باردار هنگام زايمان در اين اتاق هاي مجهز و با حضور خانواده هاي خود اين دوران را سپري مي كنند.
وي افزود: بخش هاي بستري اين بيمارستان از 2 بخش در سال 1357 هم اينك به 24 بخش بستري افزايش داده شده است و بيش از 90 پزشك متخصص در آن به بيماران ارايه خدمت مي كنند.
مرزنگ در خصوص ساير تجهيزات نصب شده در بيمارستان امام خميني (ره) مهاباد نيز گفت: هم اكنون علاوه بر سي تي اسكن فعلي يك دستگاه پيشرفته و ديجيتالي ديگر و يك دستگاه MRI نيز مجهز شده است.
وي افزود: علاوه بر اين، بيمارستان به 2 دستگاه ماموگرافي، چهار دستگاه راديوگرافي، 2 دستگاه ديزل ژنراتور، پنج دستگاه ماشين بيهوشي، 25 دستگاه دياليز، دستگاه اتوآنالايزر و ويلچر نيز مجهز شده است.
مدير شبكه بهداشت و درمان مهاباد در خصوص ساير خدمات انجام گرفته در شبكه بهداشت و درمان مهاباد گفت: امسال غربالگري 114 هزار نفر در خصوص بيماري هاي غيرواگير از قبيل قلبي، عروقي و سرطاني، وارنيش فلورايد 24 هزار دانش آموز پايه اول تا ششم مدارس ابتدايي شهري و روستايي و ثبت الكترونيكي بيش از 230 هزار پرونده در سامانه سيب انجام شده است.
وي افزود: احداث بيمارستان 350 تختي جديد مهاباد در مرحله واگذاري به پيمانكار قرار دارد و مجوز تاسيس دانشكده پرستاري نيز اخذ شده و در صورت قطعي شدن آن براي سال آينده 50 دانشجو در 2 ترم پذيرش خواهند شد.
مرزنگ يادآور شد: با احداث بيمارستان جديد و دانشكده پرستاري در سال هاي آينده اين شهرستان مي تواند براي تاسيس دانشگاه پيراپزشكي نيز مدعي شود.
مدير شبكه بهداشت و درمان مهاباد با اشاره به اشتغال 375 پرستار در بيمارستان امام خميني (ره) اين شهرستان گفت: هم اكنون سرانه پرستار در اين بيمارستان 1.1 براي هر تخت بيمارستاني بوده كه ميانگين استاني آن 1.2 و ميانگين كشوري 1.8 پرستار براي هر تخت است.
مرزنگ در خصوص فعاليت درمانگاه تخصصي مهاباد نيز اظهار داشت: سيستم نوبت دهي در اين درمانگاه به صورت تلفني بوده و هر پزشك در طول روز مي تواند تعدادي از بيماران ويزيت كند.
وي يادآور شد: با توجه به اينكه تعرفه هاي ويزيت بيماران در درمانگاه تخصصي بيمارستان، دولتي بوده بيماران زيادي تمايل به مراجعه به اين درمانگاه را دارند، اما نوبت دهي ها در آن داراي محدويت و جوابگوي نياز تمام بيماران نيست.
مهاباد با 237 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي واقع شده است و داراي يك بيمارستان، 65 خانه بهداشت، 9 مركز سلامت روستايي، پنج مركز شهري و بيش از 200 مطب خصوصي با پروانه فعاليت است.
3020/6185/7129