محمدجواد آروين روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: شركت هاي دانش بنيان استان كرمان نيز تاكنون موفق به ثبت 39 اختراع شده و 47 محصول از سوي اين واحدها تجاري سازي شده و به توليد انبوه رسيده است.
وي تصريح كرد: انعقاد 43 تفاهم نامه با مراكز صنعتي استان، ايجاد كلينيك صنعت و معدن در محل سازمان صنعت و معدن و برگزاري كارگاه هاي مورد نياز واحدهاي صنعتي با حضور استادان دانشگاه از مهم ترين اقدامات دانشگاه تحصيلات تكميلي كرمان بشمار مي رود.
رئيس دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته كرمان اظهار داشت: ايجاد مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات (فاوا) استان در دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته، از فعاليت هاي ديگري است كه انجام شده است.
وي با اشاره به استقرار مركز آگاهي رساني، پشتيباني و امداد رايانه اي (آپا) استان در دانشگاه تحصيلات تكميلي افزود: اين مركز به ارائه خدمات به دستگاه هاي دولتي و غيردولتي مي پردازد و مديريت يكپارچه و ايجاد هماهنگي در واكنش به تهديدات امنيتي در فضاي سايبري و مديريت زمان و منابع در مقابله موثر با تهديدات امنيتي در حوزه سرويس ها و شبكه ها، از اهداف اصلي راه اندازي اين مركز است.
آروين گفت: همچنين در حال حاضر با اخذ دفتر منطقه اي مالكيت فكري، صدور مجوز اختراع در استان هاي جنوب شرق كشور، توسط پارك علم و فناوري استان كرمان، انجام مي شود و با تاسيس مركز مبادلات بين المللي فناوري و تجاري، سه جشنواره تجاري سازي در شهرهاي كرمان، دبي و كيش برگزار شده است.
وي با اشاره به سرمايه انساني دانشگاه تحصيلات تكميلي و فناوري پيشرفت كرمان تصريح كرد: دارا بودن 44 رشته و گرايش در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري، پنج دانشكده، پنج پژوهشكده و فعاليت 34 آزمايشگاه، 34 شركت دانش بنيان، 43 شركت در مرحله پارك، 80 شركت در مرحله پيش رشد، 59 شركت در مرحله رشد، 8 مركز رشد وابسته به پارك و 12 شركت در مرحله توسعه فناوري مستقر در پارك علم و فناوري استان كرمان، توان ذاتي اين مجموعه را نمايان مي كند.
رئيس دانشگاه تحصيلات تكميلي و فناوري پيشرفته كرمان گفت: كتابخانه دانشگاه با بيش از 17 هزار جلد كتاب لاتين جديد، منبع مهمي براي پژوهشگران است و مركز همايش هاي دانشگاه نيز با داشتن سال هاي 800 و 300 نفره و با امكانات متنوع و سالن هاي جانبي به عنوان قطب برگزاري كنفرانس هاي ملي و بين المللي در استان عمل مي كند.
وي تاكيد كرد: طي هشت سال گذشته، در دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته به ازاي هر عضو هيات علمي 8.2 دهم مقاله توليد شده كه در اين زمينه از برنامه ششم توسعه جلوتر هستيم.
آروين ادامه داد: مجموعه اين اقدامات منجر به كسب رتبه نهم در بين دانشگاه هاي صنعتي كشور توسط پايگاه استنادي علوم جهان اسلام و با در نظر گرفتن شاخص ها و معيارهاي رتبه بندي در قالب پنج معيار پژوهش، آموزش، وجهه بين المللي، امكانات و فعاليت هاي اجتماعي و اقتصادي شده است.
وي بيان كرد: همچنين بر مبناي گزارش مركز اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي، دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته كرمان، به عنوان بهره ور ترين دانشگاه صنعتي كشور معرفي شد.
رئيس دانشگاه تحصيلات تكميلي و فناوري پيشرفته كرمان تاكيد كرد: توانمندسازي فني فارغ التحصيلان كارشناسي ارشد و دكتري با همكاري صنايع استان و ايجاد ظرفيت استفاده از فرصت هاي مطالعاتي صنعتي كوتاه مدت و بلندمدت براي اعضاي هيات علمي در صنايع كشور به منظور آشنايي با مشكلات صنايع و فرايندهاي صنعتي از برنامه هاي پيش روي دانشگاه بشمار مي رود.
وي بيان كرد: اختصاص اعتبارات پژوهشي از محل بودجه هاي مصوب سالانه توسط دولت و از محل 2درصد توليد ناخالص ملي و همچنين الزام صنايع در جهت وارد نمودن دانش فني به همراه تكنولوژي مورد نياز از انتظارات اين دانشگاه است.
آروين تصريح كرد: حمايت هاي مالياتي و ارائه تسهيلات بانكي از محصولات شركت هاي دانش بنيان، نظارت جدي بر واردات كالاهايي كه توان توليد آنها را شركت هاي دانش بنيان دارند و ايجاد تسهيلات صادراتي براي محصولات شركت ها بايد در دستور كار قرار گيرد.
وي با اشاره به پيشرفت هاي علمي استان كرمان در 40 سال گذشته تصريح كرد: به بركت پيروزي انقلاب اسلامي در تمامي استان ها و شهرهاي بزرگ كشور دانشگاههاي جديدي تاسيس شد كه در مجموع تعداد دانشگاه هاي دولتي بيش از 120 دانشگاه است كه به اين آمار بايد دانشگاه هاي غير دولتي و واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي را نيز بيافزايم.
دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته كرمان در كيلومتر 28 بزرگراه هفت باغ علوي و در جوار شهر ماهان قرار دارد و در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري دانشجوي روزانه و شبانه مي پذيرد.
3029/7437
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۴
كرمان - ايرنا - رئيس دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته كرمان با اشاره به دستاوردهاي اين دانشگاه گفت: هفت اختراع و توليد و 53 نمونه محصول در سايه فعاليت هاي پژوهشي استادان اين دانشگاه در هشت سال گذشته به دست آمده است.