یاسوج- ایرنا- مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت تأكید كرد: برخی موازی كاری ها، مانع تراشی ها و سخت گیری های بی مورد از سوی تعدادی دستگاه اجرایی اقتصاد كشور در حوزه های تولید، اشتغال، صنعت، صادرات و سرمایه گذاری را قفل كرده است.

به گزارش ایرنا، ایرج موفق بعدازظهر چهارشنبه در نشست با جمعی از مسئولان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی كهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: رونق روزافزون تولید، اشتغال، صنعت، صادرات و سرمایه گذاری در كشور منوط به كاهش این مسائل و مشكلات است.
وی افزود: كشور بر اثر تحریم های دشمنان شرایط اقتصادی خاصی دارد و چنانچه برای اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی با دقت و حساسیت خاص به آیین نامه ها و بخشنامه ها عمل شود نمی توان كار خاصی انجام داد.
مسئول هماهنگی و امور استان های وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان كرد: در چنین شرایطی متولیان اقتصادی استان ها علاوه بر ارائه راهكارهای مناسب برای سهولت در اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی باید تا حد امكان نیز از سخت گیری بپرهیزند.
موفق عنوان كرد: واحدهای تولیدی و صنعتی كشور به دلیل فشار اقتصادی دشمنان با مشكلات متعددی مواجه هستند و باید متولیان امر و مسئولان اجرایی با همكاری یكدیگر برای رونق آنها چاره اندیشی كنند.
وی ابراز داشت: مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت با جدیت به دنبال رونق تولید، اشتغال، صنعت، صادرات و سرمایه گذاری و كاهش مشكلات فعالان اقتصادی، تولیدكنندگان، صادركنندگان و صنعتگران كشور هستند.
موفق گفت: كیفیت و استاندارد كالاهای تولیدی كهگیلویه و بویراحمد در راستای ورود به بازارهای جهانی و رقابت با محصولات دیگر كشورها باید بیش از پیش افزایش یابد.
وی بر لزوم برگزاری مستمر دوره های آموزشی برای تولیدكنندگان، صادركنندگان، صنعتگران و فعالان اقتصادی كهگیلویه و بویراحمد تأكید كرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت كهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: با وجود اقدام های گسترده در حوزه تولید، اشتغال، صنعت، صادرات و سرمایه گذاری استان در سال های اخیر هنوز فاصله آن با دیگر استان های كشور چشمگیر است.
داریوش دیودیده اظهار داشت: مشوق های سرمایه گذاری لحاظ شده در كهگیلویه و بویراحمد تفاوت چندانی با استان های برخوردار كشور ندارد.
وی افزود: این در حالی است كه به دلیل كمتر توسعه یافتگی كهگیلویه و بویراحمد باید مشوق های سرمایه گذاری ویژه ای از سوی دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت برای استان در نظر گرفته شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت كهگیلویه و بویراحمد بیان كرد: تحقق چنین امر مهمی منجر به ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاران این استان و رونق هر چه بیشتر سرمایه گذاری در استان می شود.
دیودیده عنوان كرد: همكاری و تعامل متولیان اقتصادی كهگیلویه و بویراحمد در 2 بخش دولتی و خصوصی از جمله بانك ها، صنوف، صنعتگران، تولیدكنندگان و صادركنندگان با همدیگر مطلوب بوده و انسجام لازم بین آنها وجود دارد.
وی ابراز داشت: كهگیلویه و بویراحمد در حوزه تولید، اشتغال، صنعت، صادرات و سرمایه گذاری نیازمند كار و تلاش بیشتر و حمایت همه جانبه دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت است.
حدود نیمی از واحدهای تولیدی راكد كهگیلویه و بویراحمد در سه سال گذشته با پرداخت تسهیلات رونق و سایر كمك‌ های فنی و اعتباری به چرخه تولید بازگشته‌ اند.
حدود 50 درصد واحدهای صنعتی و تولیدی كهگیلویه و بویراحمد در سال ‌های 1392 و 1393 راكد و یا نیمه فعال بودند.
هم اینك كمتر از 35 درصد این واحدها راكد هستند و در سه سال گذشته 125 طرح صنعتی، تولیدی و كشاورزی در مناطق مختلف كهگیلویه و بویراحمد با كمك تسهیلات رونق به چرخه تولید بازگشتند.
444 طرح صنعتی با سرمایه‌ گذاری افزون بر 270 هزار میلیارد ریال در كهگیلویه و بویراحمد در حال اجراست.
واحدهای صنعتی دارای پروانه بهره برداری در كهگیلویه و بویراحمد 643 مورد است كه از این تعداد 572 مورد فعال هستند.
میزان سرمایه ‌گذاری واحدهای صنعتی به بهره برداری رسیده كهگیلویه و بویراحمد افزون بر 6 هزار و 64 میلیارد ریال است.
كهگیلویه و بویراحمد دارای 13 شهرك و ناحیه صنعتی فعال است.
بر اساس آمارها بخش صنعت حدود 36 درصد سهم اشتغال كهگیلویه و بویراحمد را در اختیار دارد.
7535/1662