به گزارش روز پنجشنبه ايرنا از روابط عمومي ارتش، امير سرتيپ خلبان عزيز نصيرزاده با بيان اينكه قبل از انقلاب تجهيزات و آموزشها و مستشارات نظامي از خارج از كشور تامين ميشد، تصريح كرد: در آن دوران به متخصصان فني ما حتي اجازه دسترسي به هواپيماها براي آشنايي با تجهيزات به كار رفته در آنها داده نميشد. از اين رو بعد از پيروزي انقلاب انتظار نداشتند كه امكان بهكارگيري تجهيزات براي ما فراهم شود و همزمان با تحريك برخي افراد در داخل و خارج از كشور مشكلاتي را براي ما ايجاد كردند از جمله جنگ و مشاورهاي كه به كشور عراق دادند اين بود كه جمهوري اسلامي ايران توان عملياتي ساختن اين تجهيزات پيچيده را ندارد.
وي ادامه داد: ما تسليحات قبلي كه در اختيار داريم را بهينهسازي كرده و هم تسليحات جديدي را ساختيم كه برخي مشخصههاي آنها را تسليحات قبلي ندارد و مطابق با علم روز است كه شايد به دليل محدوديتها نتوان از آن نام برد.
به گفته فرمانده نيروي هوايي ارتش، ساخت هواپيما در كشور ما روند خوبي را طي كرده و توانمندي در نيروي هوايي ايجاد شده است كه بتوان قابليت هواپيماهاي نسل 3 را به نسل 5 ارتقا داد.
**نيروهاي مسلح ايران جزو 5 قدرت برتر دنيا هستند
نصيرزاده درباره توان پهپادي كشورمان نيز تصريح كرد: به جرات بايد بگويم نيروهاي مسلح ايران جزو 5 قدرت اول دنيا هستند.
وي در ادامه با اشاره به تشكيل تيم آكروجت كوثر افزود: پس از بررسيهاي انجام گرفته و مشاوره با خلبانان پيشكسوت به اين نتيجه رسيديم كه با توجه به فناوريهاي مدرن بهكار رفته در جنگنده كوثر امكان ايجاد يك تيم آكروجت از اين هواپيما وجود دارد تا در نمايشگاههاي معتبر هوايي به عنوان يك تيم نمايش هوايي با اين جنگنده بومي حضور داشته باشيم. از اين رو به محض دريافت تعداد بيشتري از اين هواپيما از سوي وزارت دفاع، اين تيم تشكيل ميشود.
امير سرتيپ نصيرزاده با بيان اينكه اكنون ايران در زمينه ساخت هواپيما خودكفا و سرآمد شده است، افزود: برخي كشورهاي دوست از ما تقاضاي خريد پهپاد كردهاند و هيچ كمبودي در اين راستا احساس نميكنيم وقتي صحبت از خودكفايي و تخصص و دانش در نيروهاي مسلح ميكنيم ارائه چنين نمايشگاهي براي پاسخ به ياوهگوييهاي دشمنان كشور كه ميخواستند ايران اسلامي چهل سالگي خود را نبيند لازم بوده است تا در آن نزديك به هفتاد نوع هواپيماي با سرنشين وبدون سرنشين در معرض ديد عموم قرار گرفته است.
وي با اشاره به اينكه يكي از روشهاي موثر در جنگ نرم سياهنمايي است، تصريح كرد: ياوهگوييهاي دشمن براي تضعيف روحيه داخلي كشور ايران است و ما بايد آگاه باشيم كه دشمن چه اهدافي را دنبال ميكند. همه عوامل از جمله انگيزه نيروي انساني و آموزش در پيروزي در رزم موثر است ما در توان رزمي هيچ مشكلي نداريم همه كشورهاي منطقه بايد دست به دست هم دهند و متحد شوند و كشورهاي فرامنطقهاي كه با هدف غارت منابع نفتي و دستيابي به منافع خودشان در كشورهاي همسايه مستقر شدهاند را سركوب كنند. ما با تعاملات درست ميتوانيم امنيت كامل را برقرار كنيم.
فرمانده نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران افزود: يكي از نظريهپردازان جبهه استكبار گفته است اگر كاري كنيم كه درآمدهاي حاصل از نفت منطقه صرف جنگ شود پيروز هستيم و نياز به اقدام ديگري نيست اينها با اين هدف به منطقه ميآيند ولي ما هم آمادگي دفاع از هر گونه تهديد و آسيبي كه متوجه ايران شود هستيم و اجازه نميدهيم كوچكترين تعرضي به كشور ما داشته باشند.
امير سرتيپ نصيرزاده همچنين در پاسخ به سوالي درباره ميزان به روز بودن آموزشهاي خلبانهاي ايراني پس از انقلاب، تصريح كرد: آموزش در كشورهاي خارجي آسيبهاي فراواني از ابعاد اقتصادي اجتماعي و فرهنگي براي كشور ما داشته است. منابع مالي ما را به يغما بردند و در كنار تجهيزاتي كه به ما فروختند موارد ديگري را به اجبار به ما ميفروختند. آموزش در داخل كشور ويژگيهاي بسيار خوبي دارد كه ميتواند باعث رشد كشورمان شود اكنون در نيروي هوايي هيچ خلباني نداريم كه در خارج از كشور دوره ديده باشد اما همه توانمندي لازم را دارند. اين رزمايشهايي كه انجام ميشود گواهي بر صحت اين مدعا است. هواپيماها حتي اگر حركت نكند بايد در يك تاريخ مشخص باز و بسته شده و بهينه شود.
فرمانده نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در پايان همه آحاد مردم را به شركت در راهپيمايي 22 بهمن دعوت كرد تا با حضور خود پاسخ كوبندهاي به تهديدات دشمنان ايران اسلامي بدهند.
سيام*9612** 1055
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۲
تهران- ايرنا- فرمانده نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران اعلام كرد كه ايران به فناوريهاي روز دنيا از جمله پهپادهاي نسل 5 دست يافته است.