شيراز-ايرنا- مدير كل تبليغات اسلامي فارس گفت: نبايد جايگاه قدسي حضرت زهرا(س) را چنان بالا برد كه براي جامعه به منظور الگوپذيري قابل دسترس نباشد، بلكه بايد با پررنگ كردن جايگاه فرشي حضرت زهرا(س) كه ازدواج، همسرداري و تربيت فرزند است نسل جوان را به تبعيت از وي تشويق كرد.

حجت‌الاسلام محمدصادق مهرابي شنبه 20 بهمن ماه در گفت و گو با ايرنا با بيان اينكه بانوان كشور و همه مردم ايران عزادار ايام سوگواري و اندوه حضرت فاطمه زهرا (س) هستند، عنوان كرد: اسلام از منظر جايگاه انسانيت هيچ تفاوتي بين زن و مرد قائل نيست.
وي افزود: جريان‌هاي بسياري برخلاف ديدگاه اسلام، نگاهي تحقيرآميز به جايگاه زن دارند و در اعصاري از تاريخ دختران را زنده به گور مي‌كردند يا اگر مردي به مرگ طبيعي مي‌مرد، همسرش را با او زنده‌زنده دفن مي‌كردند، در اين جوامع وجود زن طفيلي بود.
مدير كل تبليغات اسلامي فارس ابراز داشت: اسلام براي ارج نهادن به جايگاه زنان سوره اي از قرآن را با نام زنان نامگذاري كرد و شان نزول برخي از سوره‌ها نيز درباره زنان است.
وي با اشاره به علاقه پيامبر(ص) به حضرت فاطمه (س) اظهار كرد: پيامبر (ص) دست مبارك دختر خود را به‌منظور تكريم به جايگاه زن مي بوسد و اين حركت به نوعي جايگاه برتر زن را در فلسفه اسلام نشان مي‌دهد.
مهرابي حضرت زهرا (س) را مدار تربيت در كانون نبوت و امامت خواند و بيان داشت: جايگاه ايشان از منظر‌هاي گوناگون قابل بررسي، تبيين و تحليل است.
وي افزود: يكي از مشكلات جدي امروز در جامعه ما فاصله گرفتن از سبك زندگي حضرت زهرا (س) در زمينه‌هاي اجتماعي است.
مهرابي افزايش آمار طلاق و ناسازگاري در خانواده ها را نبود الگوي مطلوب و سبك زندگي مناسب عنوان كرد و گفت: اين وضعيت باعث شده آمار ازدواج‌هاي موفق كاهش يابد و زندگي‌ها ناپايدار شود.
اين روحاني معرفي ابعاد گوناگون شخصيتي حضرت زهرا (س) را در ايام سوگواري ايشان براي بانوان و دختران ضروري دانست و گفت: شخصيت و شأنيت حضرت زهرا بايد به گونه‌اي به مردم معرفي شود كه بتوان بهره كافي را از ايشان برد.
فاطِمه(س) مشهور به فاطمه زهرا دختر پيامبر اسلام(ص) از خديجه كبري(س) و همچنين همسر امام علي(ع) است. ايشان يكي از پنج تن آل عبا بود.
زهرا، بَتول، سيدة نساء العالمين از جمله القاب حضرت فاطمه(س) و اُمّ اَبيها كنيه مشهور ايشان است.
سوره كوثر، آيه تطهير، آيه مودت، آيه اطعام و احاديثي چون حديث بَضعه در شأن و فضيلت حضرت فاطمه نازل و نقل شده‌اند. پيامبر(ص) حضرت فاطمه را برترين زن در دو عالم معرفي كرده و خشم و خشنودي او را خشم و خشنودي خداوند دانسته است.
ايشان بنابر روايت مشهور در سوم جمادي الثاني سال 11 هجري قمري به شهادت رسيد. پيكر دختر پيامبر(ص) به سفارش خود او، شبانه و مخفيانه دفن شد و مدفنش هيچ‌گاه مشخص نشد.
7375 / 1876