محمد حسين اشرفي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: متخلفان اين پرونده ها به پرداخت بيش از 285 ميليارد ريال جزاي نقدي در حق صندوق دولت محكوم شدند.
وي بيان كرد: تعزيرات حكومتي بر اساس قوانين و مقررات در سه بخش كالا و خدمات، بهداشت و درمان و قاچاق كالا و ارز رسيدگي مي كند.
مديركل تعزيرات حكومتي خراسان جنوبي اظهار داشت: در حوزه كالا و خدمات تعداد يكهزار و 372 فقره پرونده رسيدگي و متخلفان به هفت ميليارد و 255 ميليون ريال جزاي نقدي محكوم شدند.
وي عمده تخلفات مرتبط با اين پرونده ها را درج نكردن قيمت، گرانفروشي، ارايه ندادن فاكتور خريد و تقلب اعلام كرد.
اشرفي عنوان كرد: در بخش بهداشت دارو و درمان نيز به 273 فقره گزارش تخلفاتي از قبيل رعايت نكردن دستورالعمل هاي بهداشتي، عرضه و تحويل كالاي غير بهداشتي، رعايت نكردن مقررات بهداشت محيطي، عرضه و فروش مواد خوردني فاقد مجوز رسيدگي و پرداخت 658 ميليون ريال جزاي نقدي صادر شد.
وي يادآور شد: شعب تعزيرات حكومتي ويژه رسيدگي به تخلفات قاچاق كالا و ارز هم در 10 ماه سال جاري 2 هزار و 32 فقره پرونده صادر كرد كه قاچاقچيان علاوه بر ضبط كالا به پرداخت 278 ميليارد ريال جزاي نقدي در حق دولت محكوم شدند.
مديركل تعزيرات حكومتي خراسان جنوبي گفت: در اين گزارشات اقلامي همچون البسه، سوخت، پارچه، سيگار و برنج بيشترين نوع كالاي قاچاق را شامل مي شوند.
وي افزود: در حال حاضر تعداد 6 شعبه تعزيرات حكومتي در سراسر استان كار رسيدگي به پرونده هاي قاچاق كالا و ارز را بر عهده دارند و شعبه مستقر در مركز استان بيشترين تعداد پرونده رسيدگي شده را به خود اختصاص داده است.
7557 * 6054
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۰
بيرجند - ايرنا - مديركل تعزيرات حكومتي خراسان جنوبي با بيان اينكه در 10 ماه گذشته سه هزار و 728 فقره پرونده در شعب تعزيرات حكومتي استان رسيدگي شد گفت: در اين مدت پرونده هاي مختومه نسبت به وارده 100 درصد در مقايسه با مدت مشابه پارسال رشد داشت.