به گزارش خبرنگار ایرنا، 'آصف دُرانی' در مقاله خود با عنوان 'چهار دهه از انقلاب اسلامی'، كه امروز یكشنبه در روزنامه انگلیسی زبان 'دیلی تایمز' پاكستان منتشر شد، گفت: ملت ایران این روزها در حال برگزاری جشن های سالگرد انقلابی هستند كه باعث شد امروز روند استقلال اقتصادی و اجتماعی در ایران پایدار باشد و ادامه یابد.
وی افزود: استقلال ایران باعث ایجاد هماهنگی در مدرن سازی بخش های سیاسی و اقتصادی این كشور شد.
سفیر سابق پاكستان در تهران می نویسد: مردم ایران امروز درحالی چهلمین سال انقلاب را جشن می گیرند كه از سوی آمریكا هدف بدترین نوع تحریم ها قرار گرفته اند. دوران پساانقلاب در ایران مملو از فداكاری های مردم این كشور تحت رهبری امام خمینی (ره) است علاوه بر این توطئه های آمریكا برای سرنگونی نظام اسلامی و تحمیل جنگ توسط صدام دیكتاتور سابق عراق، مهم ترین چالش در تاریخ معاصر ایران محسوب می شود.
آصف درانی تاكید كرده است: نظام حكومتداری و سیاسی در ایران با گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب به نقطه تكامل رسیده است و در واقع انقلاب، نظام كشور را به یك سیستم مدرن حكومتی تبدیل كرد.
درانی خاطر نشان ساخته: با گذشت چهار دهه از انقلاب نخبگان سیاسی در ایران همواره در صحنه حاضر بودند و توده های مختلف سیاسی در این كشور نیز با پیشرفت قابل توجهی را به دست آورده اند.
وی می نویسد: نظام آموزش و پرورش در ایران مدرنیزه بوده و روند رشد آن همگام با توسعه فناوری ادامه دارد. از زمان پیروزی انقلاب اسلامی با وجود تحریم های آمریكا، ایران بر پژوهش های بومی متمركز شد و امروز ایران از لحاظ تحقیقات و نشریات علمی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا پس از تركیه در جایگاه دوم قرار دارد.
آصف درانی افزود: سطح فقر در ایران بین سال های 2009 تا 2015 از 13.1 درصد به 8.1 درصد كاهش یافت. در بخش سلامت و براساس آمار سازمان بهداشت جهانی، ایران در فهرست سلامتی اولیه قرار دارد. توسعه زیرساخت ها در ایران نمونه است و می توان آن را با هر نقطه توسعه یافته در جهان مقایسه كرد و مهمتر از همه استانداردهای بهداشتی در این كشور از برتری خاصی برخوردار است.
وی می نویسد: امروز دولت ایران به ریاست جمهوری دكتر حسن روحانی كه رویكرد معتدلی دارد، گام های اساسی در بخش آزادی اجتماعی برداشته است و علاوه بر این امضای توافق هسته ای یكی دیگر از دستاوردهای دكتر روحانی به شمار می رود.
سفیر سابق پاكستان در ایران می افزاید: در حالی كه ایران، با توافق هسته ای بار دیگر به سیستم جهانی بازگشت رئیس جمهوری آمریكا با طرح اتھاماتی مانند نقش ایران در خاورمیانه و برنامه های موشكی این كشور، از توافق هسته ای خارج شد.
وی تاكید كرده: اقدام ترامپ برای خروج از توافق هسته ای ایران، ضربه جدی به نظام خلع سلاح در سطح بین المللی وارد كرد.
سفیر سابق پاكستان در ایران با اشاره به روابط نمونه تهران و اسلام آباد در طول چهار دهه از پیروزی انقلاب، گفت: روابط دو كشور همواره پایدار و در مسیر تعامل كامل قرار دارد در حالی كه هم ایران و هم پاكستان همواره در تمامی شرایط در كنار یكدیگر ایستاده اند.
وی با تمجید از مواضع حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حمایت از مردم مسلمان كشمیر، افزود: پاكستانی ها هرگز فراموش نمی كنند كه ایران اولین كشوری بود كه استقلال پاكستان را به رسمیت شناخت.
آساق*274**1337
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۱
اسلام آباد - ایرنا - سفیر سابق پاكستان در جمهوری اسلامی ایران طی مقاله ای به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، تاكید كرد: ایران در مقایسه با تمامی كشورهای خاورمیانه دارای سیستم فعال سیاسی است كه قادر به دفع فشارهای خارجی بر این كشور است.