محمد صادق بابايي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين طرح در مراكز ملكي تامين اجتماعي براي چهار گروه از بيماران ديابتي، فشار خون، بيماريهاي قلبي عروقي و اعصاب و روان در حال اجرا است.
وي اضافه كرد: در راستاي طرح تشكيل پرونده الكترونيكي بيماري هاي مزمن، نظام ارجاع نيز در سطح يك و 2 استقرار يافته و بر اساس آن بيماران تحت نظر پزشك عمومي قرار مي گيرند و طي معاينات دوره اي در صورت نياز از طريق همين پزشك عمومي به پزشك متخصص ارجاع مي شوند.
بابايي ادامه داد: همچنين در راستاي نظام ارجاع داخلي، طرح 'خانه براي ريشه' در بيمارستان تاكستان و طرح 'منزلت در بيمارستان رازي' با هدف ارتقاي سلامت جسمي، روحي و رواني سالمندان بازنشسته و پيگيري و پيشگيري از بيماري هاي مزمن در حال اجرا است.
وي گفت: مديريت درمان تامين اجتماعي قزوين در حال حاضر داراي 2 بيمارستان در قزوين و تاكستان، هشت درمانگاه نيمه وقت و چهار درمانگاه شبانه روزي است و با 778 مركز و داروخانه و بيمارستان ديگر قرارداد دارد.
بابايي اظهار داشت: در سال جاري 25 هزار بيمار در بيمارستان هاي تامين اجتماعي قزوين بستري و 12 هزار عمل جراحي و همچنين يك ميليون و 200 هزار ويزيت سرپايي در درمانگاه ها انجام شد.
وي افزود: در پنج سال اخير در راستاي ارتقا و بهسازي مراكز درماني اقدامات زيادي شد كه ارتقاي هتلينگ بيمارستان هاي رازي و تاكستان، نوسازي تجهيزات دندانپزشكي و آندوسكوپي، اضافه شدن 6 تخت ICU و 6 تخت CCU به تخت هاي قبلي بيمارستان رازي، نوسازي و افزايش فضاي اورژانس بيمارستان رازي در هزار و 800 متر مربع و خريد دستگاه ام آر آي پيشرفته بيمارستان رازي بخشي از آن است.
7388*6101
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۰
قزوين - ايرنا - مدير درمان تامين اجتماعي قزوين گفت: با اجراي طرح تشكيل پرونده بيماري هاي مزمن در 2 سال گذشته، تاكنون براي 32 هزار بيمار استان پرونده تشكيل شده است.