به گزارش روز سه شنبه گروه دانشگاه ایرنا، طرح رصد اشتغال دانش آموختگان وزارت علوم و تحقیقات و فناوری در میان 87 دانشگاه كشور اجرا شد. در همین رابطه، محمد سعید سیف مدیركل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم گفت: هدف این وزارتخانه از اجرای طرح رصد اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی مقایسه دانشگاه ها با یكدیگر نیست؛ بلكه هدف از اجرای این طرح برنامه ریزی و سیاست گذاری دقیق تر برای توسعه آموزش عالی است.
وی افزود: 87 دانشگاه كشور در این طرح شركت كردند كه براساس آمارهای موجود حدود 50 تا 60 درصد دانش آموختگان این دانشگاه ها شاغل هستند.
مدیركل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم اظهار داشت: در دانشگاه هایی كه در طرح رصد اشتغال دانش آموختگان شركت كردند، ارتباط خوبی میان دانش آموختگان و بدنه دانشگاه ایجاد شده است.
بر اساس این گزارش، در میان 20 دانشگاه مورد بررسی، 10 دانشگاه اول به ترتیب متشكل از دانشگاه های صنعتی سهند، شهید بهشتی، صنعتی خواجه نصیر، گلستان، علم و صنعت، بوعلی سینا همدان، صنعتی قم، علم و هنر یزد، رازی كرمانشاه و فسا هستند.
همچنین، میانگین درصد اشتغال دانش آموختگان در 30 دانشگاه برای مقطع كارشناسی ارشد نیز اعلام شده است كه دانشگاه های صنعتی سهند تبریز، بوعلی سینا همدان، علم و صنعت، علم و هنر یزد، علم و معارف قرآن كریم، سید جمال الدین اسدآبادی، محقق اردبیلی، سمنان، یاسوج و خوارزمی به ترتیب بیشترین میزان اشتغال را داشته اند.
** دانشگاه علم و هنر در رتبه چهارم
براساس میانگین درصد اشتغال دانش آموختگان، دانشگاه علم و هنر در رصد اشتغال دانش آموختگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در میان 87 دانشگاه كشور رتبه چهارم در مقطع كارشناسی ارشد و رتبه هشتم در مقطع كارشناسی را كسب كرد.
پیمایش مسیر شغلی دانش آموختگان و پیگیری دائمی موضوعی بود كه به صورت پراكنده در سطح دانشگاه ها انجام شده بود، اما امسال این طرح از سوی وزارت علوم به صورت سراسری اجرا شد تا براساس نتایج این طرح، بتوان برای ظرفیت پذیرش در رشته های مختلف، بازنگری متون درسی و آموزش های كاربردی به دانشجویان برنامه ریزی و سیاست گذاری كرد.
**9283**1584
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹
تهران- ایرنا- نتایج كلی طرح رصد اشتغال دانش آموختگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در میان 87 دانشگاه كشور، نشان می دهد كه حدود 50 تا 60درصد دانش آموختگان این دانشگاه ها در حال حاضر مشغول به كار هستند.