شيرين جهانگيري روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به اينكه 18 نفر از اين دانش آموزان دختر و 10 نفر ديگر پسر هستند، افزود: اين افراد با پيگيري هاي اداره آموزش و پرورش، كمك مربيان و معلمان و پس از مراجعه هاي مداوم به منزل آنان به چرخه علم و دانش بازگشتند.
وي بيان كرد: اين دانش آموزان در روستاهاي كاني سرخ، آغبلاغ، هق، گلاز، سه كاني، خورشت، لولكان، ميراوه و پروانه سكونت دارند و 13 نفر از آنان در پايه ابتدايي، 9 نفر در متوسطه اول و 6 نفر در متوسطه دوم تحصيل مي كنند.
جهانگيري اضافه كرد: در مناطق روستايي و مرزي اين شهرستان به خاطر اينكه خانواده ها در فصل هاي پاييز و بهار مشغول كارهاي كشاورزي و دامداري هستنند، ادامه تحصيل فرزندانشان با مشكل مواجه مي شود.
وي افزود: اين امر به ويژه در نوآموزان پايه اول ابتدايي كه شغل خانواده آنان دامداري است بيشتر مشاهده مي شود زيرا در دومين ماه پاييز به مناطق روستايي برمي گردند و در ارديبهشت ماه نيز دوباره به مناطق ييلاقي كوچ مي كنند.
جهانگيري افزود: يكي ديگر از مشكلات ادامه تحصيل دانش آموزان دختر در مناطق روستايي اين شهرستان بي ميلي خانواده ها براي تحصيل دخترانشان در مدارسي است كه معلم مرد دارد و امسال براي حل اين مشكل نيز در مدارس دخترانه متوسطه روستايي معلمان زن به كار گرفته شد.
وي يادآور شد: بضاعت مالي و فقر و معلوليت هاي جسمي و ذهني دانش آموزان و نياز به ادامه تحصيل در مدارس استثنايي از ديگر دلايلي است كه دانش آموزان اين منطقه را از تحصيل دور كرده است.
به گزارش ايرنا سال گذشته به همت مديران مدارس و خيران اين شهرستان، 50 دانش آموز كه درس و مدرسه را رها كرده بودند به تحصيل بازگردانده شدند كه تعدادي از آنان نوآموز پايه اول ابتدايي بودند.
در شهرستان مرزي اشنويه، 131 واحد آموزشي فعال است و بيش از 14 هزار و 600 دانش آموز در مقاطع مختلف زيرنظر يكهزار و 20 معلم به تحصيل مشغول هستند.
9870/6185/3072
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۶
مهاباد - ايرنا - مدير آموزش و پرورش اشنويه گفت: از ابتداي سال تحصيلي جديد تاكنون با تلاش مسوولان 28 دانش آموز بازمانده از تحصيل در اين شهرستان به كلاس درس بازگشتند.