به گزارش ايرنا، محمود رضا عراقي روز چهارشنبه در ستاد بازآفريني شهري همدان افزود: اگر برنامه اي در زمينه بازآفريني شهري تهيه و در نشست هايي در مورد آن بحث و تبادل نظر مي شود، اين جلسه ها بايد در نهايت به اجرايي شدن موفق آن برنامه منتهي شود.
وي ادامه داد: بي شك اگر در هر نشست به بحث در مورد برنامه جامع اقدام مشترك بازآفريني اكتفا كنيم و برنامه ها و اقدامات به مرحله عمل نرسد، هيچ اتفاقي نخواهد افتاد و تحول و تغييري در بافت هاي فرسوده شاهد نخواهيم بود.
عراقي اظهار داشت: بنابراين ضرورت دارد كه هر تصميمي كه در نشست هاي ستاد بازآفريني گرفته مي شود توسط دستگاه هاي مرتبط پيگيري و عملياتي شود.
معاون امور عمراني استاندار همدان با تاكيد بر اينكه براي مشاوره و اجراي طرح ها از مشاوران و شركت هاي بومي استفاده شود افزود: در حاشيه شهر مشكلات عديدهاي وجود دارد كه دولت با صدور دستورالعمل بازآفريني محلات شروع به كاهش فاصلهها و برقراري عدالت اجتماعي كرده است.
عراقي با بيان اينكه استان همدان بازآفريني محلات را خيلي زودتر از دستورالعمل كشوري آغاز كرده است اظهار داشت: كار جديتري در مناطق بازآفريني و كم برخوردار بايد صورت گيرد و دولت سازمان برنامه و بودجه را موظف كرده 30 درصد از اعتبارات استاني در محلات بازآفريني هزينه شود كه نشان دهنده توجه دولت به اين مناطق است.
شهردار همدان نيز گفت: 2 هزار و 500 هكتار از اراضي شهر همدان در قالب مناطق كمتر توسعه يافته، حاشيه شهر و بافت تاريخي در طرح بازآفريني قرار دارند.
عباس صوفي افزود: در چند سال اخير در اين مناطق پروانه رايگان صادر مي شود و براي بهبود كيفيت زندگي در محلات بايد اين اقدامات صورت گيرد.
گفتني است؛ مساحت كل بافت فرسوده استان همدان چهار هزار و 507 هكتار است ومحدودههاي هدف بازآفريني در استان همدان شامل 9 شهرستان همدان، ملاير، نهاوند، تويسركان، اسدآباد، رزن، كبوترآهنگ ، فامنين و بهار هستند كه در هر كدام محلات تاريخي، بافت نابسامان مياني، سكونتگاههاي غيررسمي، روستاهاي الحاقي و محدودههاي ناهمگون و بافتهاي تاريخي تعريف شدهاند.
7523/2087
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۳
همدان- ايرنا- معاون امور عمراني استانداري همدان گفت: برنامه هاي مرتبط با بازآفريني شهري و اقداماتي كه بايد در بافت هاي فرسوده اجرا شود بايد به مرحله عملياتي و اجرايي شدن برسد.