مجيد گريواني روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به افزايش قيمت تجهيزات خاص آتش نشاني، اظهار داشت: قيمت برخي اقلام از 50 تا افزون بر هزار درصد افزايش داشته است.
وي افزود: در حال حاضر تمامي لباس هاي غواصي سازمان فرسوده و در آموزش استفاده مي شود در حالي كه قيمت هر دست لباس غواصي جديد 500 ميليون ريال است و خريد آن از توان سازمان خارج است.
گريواني گفت: بر اساس نيازسنجي انجام شده حداقل پنج دست لباس غواصي براي سازمان لازم است كه اعتباري معادل 2 ميليارد و 500 ميليون ريال را مي طلبد كه با توجه به شرايط مالي شهرداري در بودجه سال 98 قرار نگرفته است.
وي با اشاره به برگزاري يك دوره آموزش غواصي براي تمامي پرسنل سازمان، افزود: از مجموع شركت كنندگان حداقل 10 نفر براي دريافت ستاره دو و سه غواصي به بندرعباس اعزام و براي سازمان به كارگيري مي شوند.
وي يادآور شد: هم اينك چهار نفر از پرسنل به عنوان تيم غواصي در سازمان فعاليت دارند ولي تا دو سال آينده بازنشسته مي شوند و نياز به نيروهاي جديد داريم.
مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري بجنورد همچنين بر لزوم خريد تجهيزات خاص مديريت مواد خطرناك براي رفع آلودگي در استان تاكيد كرد و گفت: در اين زمينه نيز حداقل 10 دست لباس نياز است.
وي قيمت هر دست لباس رفع آلايندگي را 500 ميليون ريال ذكر كرد و افزود: مكاتبات لازم با سازمان پدافند غيرعامل كشور و بازديد از مجموعه آتش نشاني انجام شده ولي تا الان نتيجه اي حاصل نشده است.
گريواني به برگزاري دوره آموزشي استاني گازهاي خطرناك در بجنورد توسط فرمانده تنها ايستگاه رفع آلودگي كشور اشاره كرد و گفت: در اين دوره 48 نفر از پرسنل شركت داشتند كه علي رغم اطلاع رساني انجام گرفته از ديگر شهرستان ها فقط دو نفر از شيروان و يك نفر از جاجرم در دوره شركت كردند.
وي خاطرنشان كرد: در حال حاضر به لحاظ توانمندي نيروي انساني مشكلي در سازمان نداريم ولي در بخش تجهيزات كمبودها بسيار است.
مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري بجنورد با اشاره به عبور خودروهاي حمل مواد سمي و خطرناك از قبيل آمونياك و كلر از استان، گفت: در صورتي كه كوچكترين مشكلي از اين ناحيه متوجه استان شود به هيچ وجه امكانات لازم را نداريم و ممكن است تبديل به يك بحران شود.
وي با بيان اينكه اين سازمان نياز جدي به تامين شيرهاي هيدرات آتش نشاني در سطح شهر دارد، يادآور شد: هم اينك 32 شير در سطح شهر موجود است در حالي كه حداقل نيازمند افزون بر 90 شير آتش نشاني بر اساس جمعيت هستيم.
وي افزود: آب و فاضلاب شهري براي نصب هر شير هيدرات 500 ميليون ريال از سازمان آتش نشاني دريافت مي كند كه هزينه بالايي مي شود.
گريواني گفت: در حال حاضر اين شيرها در اكثر نقاط شهر نصب شده اند ولي فاصله استاندارد رعايت نشده و پراكنده اند و لازم است بعد مسافت ها نزديك تر شوند تا زمان امدادرساني و پشتيباني آب در حوادث كوتاه تر شود.
وي اظهار داشت: در شرايط فعلي با هر سختي ممكن تلاش داريم بهترين خدمات را در حوادث ارائه دهيم ولي ارائه عملكرد بهتر نيازمند امكانات خاص است تا درد و آلام مردم كاهش يابد.
روزانه 350 تا 400 تماس با سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني بجنورد برقرار مي شود كه هفت تا 10 مورد منجر به عمليات شده و مابقي با راهنمايي و ارشاد همراه مي شود.
86 نفر در پنج ايستگاه سازمان آتش نشاني بجنورد مشغول خدمت هستند كه 75 نفر آنها نيروهاي عملياتي هستند.
ط/ 6042
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۸
بجنورد- ايرنا- مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري بجنورد گفت: اين سازمان نيازمند جدي تجهيزات خاص از قبيل لباس غواصي، لباس هاي رفع آلايندگي و شيرهاي هيدرات است.