شيراز-ايرنا- روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شيراز اعلام كرد: ظرف 2 ماه گذشته 15مركز تهيه و توزيع مواد غذايي در اين شهر به دليل رعايت نكردن مسايل بهداشتي، به همت بازرسان بهداشت محيط مركز بهداشت شهداي والفجرشيراز تعطيل شد.

به گزارش ايرنا اين روابط عمومي در گزارش روز يكشنبه خود به نقل از كارشناس مسئول بهداشت محيط مركز بهداشت شهداي والفجر شيراز بيان كرد: همچنين در مدت ياد شده از فعاليت 15واحد صنفي شامل رستوران، بيرون بر، ساندويچ فروشي، نانوايي، فروشگاه عرضه لبنيات سنتي و كارگاه توليد بستني به علت رعايت نكردن موازين بهداشتي و بي توجهي به اخطارها جلوگيري شد.
محمد قنبريان افزود: افزون بر رعايت نكردن بهداشت فردي و بهداشت مواد غذايي، برخي از اين مراكز بدون دريافت مجوزهاي بهداشتي، فعاليت داشتند كه با حكم قضايي نسبت به تعطيلي موقت آنان اقدام شد.
وي اضافه كرد: در طرح بسيج سلامت نوروزي كه از ابتداي اسفند 97 اجرايي مي شود، نظارت بر واحدهاي صنفي تشديد خواهد شد.

**معدوم سازي بيش از يك هزار كيلوگرم رب گوجه فرنگي غير بهداشتي
همچنين در گزارش ديگري از اين روابط عمومي از قول كارشناس بهداشت محيط مركز بهداشت شهداي والفجر شيراز بيان شده است: بازرسان بهداشتي اين مركز در بازديد از يك باب مغازه ترشي و عرقيات فروشي، مشاهده كردند در اين مكان رب گوجه فرنگي در شرايط غيربهداشتي تهيه مي شود.
محمدعلي محسني پور افزود: ضمن توقيف تمام محصول و انجام نمونه برداري و ارسال به آزمايشگاه مواد غذايي، پس از دريافت پاسخ آزمون و اعلام آزمايشگاه مبني بر غيرقابل مصرف بودن آن، با تشكيل پرونده قضايي براي متصدي محل و متعاقب آن با دستور مقام قضايي نسبت به معدوم كردن اين محصول و تعطيلي واحد صنفي متخلف اقدام شد.
وي، از شهروندان خواست در هنگام خريد محصولات غذايي به شناسنامه بهداشت محصول، تاريخ توليد و انقضا دقت بيشتري داشته باشند و در صورت مشاهده موارد مشكوك، موضوع را به كارشناسان سامانه تلفني 190 اطلاع دهند تا بررسي هاي لازم انجام شود.
6113 /6118