سام مرداني روز دوشنبه در گفت گو با ايرنا اظهار داشت: با بررسي هاي انجام شده افزون بر 45 درصد معادل 10هزار تن از گوشت مصرفي اين استان توسط عشاير كوچرو در زمان استقرار در مناطق ييلاقي در نيمه نخست امسال توليد و روانه بازار مصرف شد.
بگفته وي، از ميزان گوشت قرمز توليدي طي سال جاري 14 هزار تن گوشت دام سبك و 10 هزار تن مابقي گوشت دام سنگين بوده است.
معاون بهبود توليدات دامي جهاد كشاورزي چهارمحال و بختياري، بارش هاي بهاري وغني بودن اغلب مراتع مناطق ييلاقي، مهار و كنترل به موقع بيماري دامي از جمله 'تب برفكي' را ازعمده دلايل افزايش توليد گوشت قرمز دانست.
مرداني از اجراي موفقيت آميز طرح تركيب ژنتيكي بيش از 5 هزار راس دام سبك طي سال جاري در روستاهاي اين استان خبر داد و گفت: اين طرح در كيفيت توليد پروتئين استان تاثير مستقيم دارد.
وي تصريح كرد: طرح اصلاح نژاد دامي با استفاده از نژادهاي پرتوليد و با هدف افزايش توليد گوشت با كيفيت و كاهش چربي در اين منطقه انجام مي شود.
وي از توليد 19 هزار و 103 تن محصولات لبني توسط عشاير كوچرو در مناطق ييلاقي استان خبر داد و افزود: عرضه محصولات دامي عشاير در فصل بهار تعادل نسبي در قيمت گوشت و لبنيات استان فراهم خواهد نمود.
چهارمحال و بختياري با داشتن 2 ميليون و 700 هزار راس دام سبك و سنگين به عنوان قطب دامپروري كشور محسوب مي شود.
6199/6021
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴
شهركرد- ايرنا- معاون بهبود توليدات دامي جهاد كشاورزي چهارمحال و بختياري از توليد 26 هزار تن گوشت قرمز در مناطق عشايري، روستايي و صنعتي اين استان طي سال جاري خبر داد و گفت: 9 هزار تن گوشت مازاد نيز به استان هاي همجوار ارسال شد.