به گزارش دوشنبه گروه علمي ايرنا از صندوق نوآوري و شكوفايي، علي وحدت در جمع مديران عامل شركتهاي دانشبنيان پارك فناوري پرديس با يادآوري اينكه صندوق نوآوري و شكوفايي يك نهاد مالي حامي شركتهاي دانشبنيان است، كوتاهتر شدن و تسهيل در فرآيندهاي موجود و بررسي درخواستهاي شركتهاي دانشبنيان را از اقدامات كوتاهمدت صندوق عنوان كرد.
وي اعطاي تسهيلات، توانمندسازي و سرمايهگذاري را سه حوزه اصلي فعاليتهاي صندوق نوآوري و شكوفايي، ذكر كرد و در تشريح آن گفت: در حوزه تسهيلات نياز به تنوع تسهيلات و سرعت در بررسي و پرداخت تسهيلات وجود دارد كه سبد متنوعي از تسهيلات را با توجه به نيازهاي مختلف شركتهاي دانشبنيان و بازده سود متنوع از 4 تا 18 درصد طراحي كردهايم كه اين تسهيلات از طريق بانكها، پاركهاي علم و فناوري و همچنين صندوقهاي پژوهش و فناوري پرداخت ميشود.
وحدت ادامه داد: در حوزه توانمندسازي نيز با همكاري مراكز رشد، پاركهاي علم و فناوري، سبد متنوعي را طراحي كرديم و براي شتابدهندهها نيز برنامه جدي داريم كه پوشش دادن هزينه محل استقرار شتابدهندهها و كمك براي تجهيز شتابدهندهها مهمترين اين برنامههاست.
وي در ادامه به برنامههاي صندوق در حوزه سرمايهگذاري اشاره كرد و گفت: قبلا برنامه صندوق، مشاركت مستقيم بود اما برنامه فعلي ما مشاركت غير مستقيم است تا از طريق يك نهاد مالي واسط ، سرمايهگذاري انجام شود.
وي در پايان ابراز اميدواري كرد با اجرايي شدن برنامهها و سياستهاي جديد، صندوق نوآوري و شكوفايي نقش موثرتري در حمايت از شركتهاي دانشبنيان ايفا كند.
علمي**1836** 1055
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۲
تهران- ايرنا- رئيس هيات عامل صندوق نوآوري و شكوفايي، متنوعسازي و تمركززدايي در حوزه تسهيلات را از رويكردهاي اصلي اين صندوق برشمرد و گفت: صندوقهاي پژوهش و فناوري، ظرفيتهاي جدي در اين زمينه هستند و اميدواريم با اجرايي شدن برنامههاي حمايتي، شاهد شكوفايي هر چه بيشتر شركتهاي دانشبنيان در كشور باشيم.